reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Rozalka zapomniałam Ci podziękować :zawstydzona/y:;-)
tyle razy pisałaś, że Bubuś bardzo lubi Noddiego ;-)
chciałam kupić jakieś bajki Antkowi (nie mam żadnego programu z bajkami :no:) i wybrałam właśnie Noddiego :-) Antek zachwycony :tak::-)
więc u nas też Noddy i dalej Peppa :tak:

Nie ma za co,polecam jeszcze bajkę Bob Budowniczy.;-)
Mój maluch lubi jeszcze "Świat małej księżniczki",a to dlatego,że kupiłam mu ksiązeczki do czytania na podstawie tej bajki.

reklama
a co to jest to Cbeebies (?) :confused: chyba tego nie mamy, tylko MiniMini.

To taki program dla dzieci;-) Na Cyfrowym Polsacie jest w ofercie np.;-)
U nas też często gości Strażak Sam, Bob Budowniczy, Listonosz Pat... teraz chyba pora na Noddiego:tak:
Vickowi tak jak i Kubie już się znudził "Dobranocny Ogród" i "Teletubisie":-p Ale na to np. nie narzekam:-p:laugh2:

Hubek jak widzi tę bajkę to krzyczy głosno "Fe, fe, fe" i każe przełączać:eek::-D:-D

He,a Kuba jak widzi taka bajke(co tam jakies stworki na łózku latają)to płacze i krzyczy "boję się".:tak:
Wolfia ja jakos tez nie mogłam patrzeć na ten Dobranocny Ogród,a Teletubisi nigdy nie oglądał.

Oliwka lubi Świat małej księżniczki, bardzo chętnie też ogląda bajkę o pociągu Tomasie, lubi też Nodiego. Teletubisie też lubi, ale ogląda już rzadziej, a numer jeden jest u nas Kubuś Puchatek :tak:
Natomiast żadnej bajki się nie boi i żadnej nie każe przełączać :no:

My Noddiego oglądamy na minimini,ale nie mamy Cbeebies(czy jak to sie pisze)a tam jest bajka"Dobranocny Ogród" i mamy juz odcienk:rofl2:"Przygodi Igi Pigla"na dvd a na urodzinki będą "Psoty Upsy Daisy",fajna sprawa.
u mnie własnie wojna miedzy Cbeebies a inna stacja bajkowa
wojna sarka- kondziu

..konrad..bosze jakie zwolnione tempo
..mozecie po ludzku mowic :wściekła/y::-D:-D:-D:-D
akurat leci Dobranocny ogród:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:\
wojna :laugh2::angry:

reklama
Do góry