reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Aga-pg generalnie lepiej sie podpytaj co mala lubi.Najdłuzej na topie byla u nas ciastolina z wymienionych rzeczy.Konie moja corcia tez bardzo lubi:-):tak:,nawet wczoraj na urodizny dostala od babci barbie z koniem(cena 3-cyfrowa wiec nie proponuje:-D)i generalnie chcialaby teraz dostac te cukierkowe paniusie z My scene:-D.
Poza tym basenik jest super:-).Ciekawe jak z jego trwalsocia,gruboscia.Wolalabym cos takiego chyba na dwor na lato,bo gdzie to postawic?:szok:

aaa zapomniałabym - Izka od kilku miesięcy namiętnie bawi się (uczy) czymś takim:
chicco logic
ale to już chyba tylko na rynku wtórnym jest do dostania - w każdym razie naprawdę rewelacyjna zabawka i jeśli gdzieś zobaczycie - kupujcie dla swoich dzieciaczków naprawdę gorąco polecam- strasznie dużo się mój maluch nauczył dzięki temu a ile jeszcze plansz mamy nieopanowanych...

no ale w merlinie widziałam coś jakby miniaturkę tego (też mamy - czeka do urodzin i będziemy zabierać ze sobą w trasy samochodem ;-) )
Conector travel - Wiem - Merlin.pl

Właśnie przyszła paczka z prezentem dla Wiki na jutrzejsze urodzinki - stolik chicco:tak:. Na pewno sie ucieszy:-), bo taki sam kupilismy męża chrześnicy na gwiazdkę i juz wtedy Wiki nie chciała od niego odejść.

reklama
Do góry