Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam takie samo zdanie jak Karola, ten pierwszy lepszy
Mamy ten pierwszy, a drugi ma znajoma, więc mam porównianie. Pierwszy ma większą możliwość regulacji ułożenia oparcia, można w nim bardziej na płasko położyć dziecko.słodkie te kaczuchy![]()

Hubek dostał tez od brata mojego męza ## MAŁY MECHANIK wkrętarka + autko SUPER CENA ## (499616571) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad szkoda, że starszaki tak nic nie dostały, mogli chociaz po czekoladzie im dać odrazu by to inaczej było...
Ale cóż tak bywa. Victor od T też nic nie dostał. Z tego, co wiem i jak pamiętam to nie obchodzą Mikołajek, tylko dają prezenty pod choinkę;-) Pewnie ich najmłodszy syn i tak coś dostał... Ciekawa jestem tylko czy jak wrócimy po Świętach to coś dostanie
My już daliśmy prezenty rodzicom, żeby włożyli dzieciakom pod choinkę, jak byli na urodzinach mojego męża;-)
Myśleliśmy jeszcze o tych drewnianych puzzlach, ale to najwyżej w Polsce mu kupimy, żeby i tam miał się czym bawić

moja chrzesnica wymyśliła sobie taki prezent pod choinkęHasbro - Fur Real Mój kochany piesek Biscuit TV (499143515) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam reklamę z ciekawości sprawdziłam ile kosztuje![]()