I jak Mikołaj

Dzieciaczki cieszyły się z prezentów
Oli bardzo podobał się zamek do wody, choć narazie nie ma jeszcze pojęcia, że można się nim bawić w wodzie, narazie bawiła się na sucho, jeździła statkiem po podłodze i syrenkę spuszczała po zjeżdżalni. Nawet sama chciała sobie po tej zjeżdżalni zjechać

Zabawka wykonana jest porządnie, z dobrej jakości elastycznego plastiku - wcześniej tego nie mogłam ocenić, bo była zapakowana oryginalnie i nie chcieliśmy tego psuć zanim nie dostanie.
Moja Paulina zapytana przez nas o czym by marzyła sobie na Gwiazdkę, powiedziała, że .... o maszynie do szycia

Powiedziała, że wie, że nie dostanie, ale odpowiedziała szczerze o czym najbardziej marzy. No więc przejrzałam oferty na Allegro i poczyniłam odpowiedni zakup:
PROMOCJA!! MASZYNA DO SZYCIA UKICRA 613 SUPER CENA (497028391) - Aukcje internetowe Allegro
Może to nie jest super - hiper maszyna, ale na początek starczy, my w domu nie mamy żadnej. Podobają mi się szczególnie warunki gwarancji, bo na to od czasu nieszczęsnej kamerki jestem bardzo wyczulona (notabene kamerki już nie mam, sprzedałam ją na Allegro).