WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja podobne tylko z Tygryskiem;-)
http://www.toys.ie/Magic-Rattle-Tigger-!B04261-prod.aspx
Agusiek a piesek rewelka

W ogóle to zamierzam skorzystać z €10 Gift Voucher w Smyths;-)
Top Toy Store in UK & Ireland, for Games, Outdoor & Toys Online from Smyths Superstores
Korzystała już któraś z Was?

Ostatnia edycja: 

tak mi sie wydaje ze nikos by sie przestraszyl go
tak mi sie wydaje ze nikos by sie przestraszyl go  no i jak cos mi sie spodoba to szybko do sklepu
no i jak cos mi sie spodoba to szybko do sklepu tylko najgorsze ze najczesciej sa to jakies pierdoly... ostatnio kupilam nikosiowi projektor taki co wyswietla na suficie kubusie tygryski z disneya ale nie jest jakis fajny i ma tylko 3 beznadziejne kolysanki:-(no ale zostal z nami choc nikosiowi tez nie zabardzo sie podoba...mial pomoc mojemu dziecku zasnac o 5 rano i dac mamie pospac no ale nic z tego nie wyszlo...wiem ze w tej cenie 24 e moglabym kupis cos fajniejszego
tylko najgorsze ze najczesciej sa to jakies pierdoly... ostatnio kupilam nikosiowi projektor taki co wyswietla na suficie kubusie tygryski z disneya ale nie jest jakis fajny i ma tylko 3 beznadziejne kolysanki:-(no ale zostal z nami choc nikosiowi tez nie zabardzo sie podoba...mial pomoc mojemu dziecku zasnac o 5 rano i dac mamie pospac no ale nic z tego nie wyszlo...wiem ze w tej cenie 24 e moglabym kupis cos fajniejszego 

Oprócz tego bob budowniczy
 Oprócz tego bob budowniczy Zaraz jeszcze raz to dokładnie przeczytam
 Zaraz jeszcze raz to dokładnie przeczytam ;-) Chyba, że danej zabawki nie będzie, ale to chyba mało realne
;-) Chyba, że danej zabawki nie będzie, ale to chyba mało realne