Sumko u mnie też jest podobnie. Zastanawiałam się ostatnio z czego to wynika. I doszłam do wniosku ( przynajmniej u mnie)że jest to kwestia dzieciństwa. U mnie wiecznie brakowało pieniędzy na wszystko i zabawek było mało. Teraz chyba chce sobie to wynagrodzić kupująć Oli wszystko.:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlansie,wlasnie
No i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?

No i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
na balkonie proponuje:-)
U nas zabawek tez sporo albo moze raczej takie odnosi sie wrazenie bo Julek ma bardzo duzo klockow lego i ksiazek. Lego mial troche swojego a potem po swietach w tamtym roku dostal cale dwa pudla po chrzesniaku meza (maz kupowal chrzesniakowi wiec sie nam teraz dostalo:-)). Fajnie bo byl tam min. kolejka, ktora Julek bardzo lubi - tak wiec uwazam, ze to dobry pomysl na prezent (i z doswiadczenia moge powiedziec, ze te lego sa bardzo trwale;-)).
Pati mysmy Julkowi jakis tydzien temu kupili hulajnoge i zabawe ma przednia choc jak na razie jazde mial ograniczona. Idzie mu calkiem dobrze tyle, ze skrecac jeszce nie potrafi wiec jak sie rozpedzi to jedzie dopoki w cos nie wjedzie. Nie wiem jaka chcesz kupic Noemi ale my mamy taka wersje dla dzieci z 3 kolkam: Mini Kick Scooter - Blue - KickboardUSA.com
A wogole to teraz mieszkanie zawalone jest zabawkami bo Zoska odziedziczyla karton zabawek po Julku a ze Zoska rezyduje w zaleznosci od potrzeby na podlodze w kuchni/lazience/salonie to i zabawki wszedzie. A najlepiej bawi sie tymi zabawkami naturalnie sam Julek;-)
Pati mysmy Julkowi jakis tydzien temu kupili hulajnoge i zabawe ma przednia choc jak na razie jazde mial ograniczona. Idzie mu calkiem dobrze tyle, ze skrecac jeszce nie potrafi wiec jak sie rozpedzi to jedzie dopoki w cos nie wjedzie. Nie wiem jaka chcesz kupic Noemi ale my mamy taka wersje dla dzieci z 3 kolkam: Mini Kick Scooter - Blue - KickboardUSA.com
A wogole to teraz mieszkanie zawalone jest zabawkami bo Zoska odziedziczyla karton zabawek po Julku a ze Zoska rezyduje w zaleznosci od potrzeby na podlodze w kuchni/lazience/salonie to i zabawki wszedzie. A najlepiej bawi sie tymi zabawkami naturalnie sam Julek;-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Sumka, pytanie techniczne - gdzie będziesz tę zjeżdżalnie trzymać?![]()
No Kasia pytanie było zupełnie nie namiejscu. Zwykle o takich rzeczach myślę jak już "sprzęt" stoi w domu, a teraz będę się zastanawiać ;-)
aniab190Odp: Prezenty...
I czy sama też będziesz zjeżdżać?;-)![]()
No ba to chyba oczywiste ...........
patrycja24berlinOdp: Prezenty...
Wlansie,wlasnieNo i sprawa chyba najwazniejsza -w jakim bedzie kolorze?
![]()
No będzie najpiękniejsza
sylwia i wojtuśOdp: Prezenty...
na balkonie proponuje![]()
Z uwagi na nazchodzący mróz odpada
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sumka nie jestem zadowolona z odpowiedzi... Nie ma koloru najpiekniejszego...
Pewnie bedzie zielona ,albo niebiesko czerwona
Cicha dzieki za linka ja myslalam nad czyms takim narazie ;-)
I jeszcze nad taka kolejka ale moze nieco w bardziej obszerniejszym wydaniu;-)
aha a takie klocki 100 szt.to ja u nas kupowalam za 9,99 euro ,tylko to tez pewnie zalezy od wielkosci klockow...Wasze sa duze czy raczekj male?
Pewnie bedzie zielona ,albo niebiesko czerwona
Cicha dzieki za linka ja myslalam nad czyms takim narazie ;-)
I jeszcze nad taka kolejka ale moze nieco w bardziej obszerniejszym wydaniu;-)
aha a takie klocki 100 szt.to ja u nas kupowalam za 9,99 euro ,tylko to tez pewnie zalezy od wielkosci klockow...Wasze sa duze czy raczekj male?
Załączniki
Ja widziałam ofertę biedronkową na klocki drewniane 100 szt. w ładnym opakowaniu- wiaderko z otworami w różne kształty, ma być to dopiero od 10 listopada i koszt 49,99. U nas klocki odpadają bo już jest ich pełno
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja bym chetnie kupiła to:
Hasbro Playskool Wirbelwindkarussel - Preisvergleich - Spielwaren
tylko nie umiem tam doczytac czy wysyłają do Polski i ile sobie licza za wysyłkę
Hasbro Playskool Wirbelwindkarussel - Preisvergleich - Spielwaren
tylko nie umiem tam doczytac czy wysyłają do Polski i ile sobie licza za wysyłkę
Podziel się: