reklama

Prezenty...

reklama
A ja chyba zmienię koncepcję prezentów urodzinowych. Rower chcą kupić dziadkowie - dla Mikusia, hulajnoga dla Olgi jest jesnak na wyrost, więc myślę o kupie dvd do samochodu - dwa ekraniki na zagłówki. Spokój w samochodzie na dłuższych trasach bezcenny ;-)

to Duska ma wszystko..rowerek, hulajnoge, trabke, bebenek flet itd na Mikolaja dostala...zabawek caly pokoj bo tu generalnie wszystko tansze jest ..
teraz zachodze w glowe co podpowiedziec ludziom by jej kupili...
wiem, ze chciala nowa pizame..zamowiona:) ..i teraz to mi sie w glowie zrodzilo..i jak podzielilam sie opinia z innymi to stwierdzili, ze zajefajny pomysl..tu zamieszcze ponownie..bo jest filmik by obejrzec jak dzieci na tym smigaja;
Trunki travel products for kids NEW BoostApak booster seat

reklama
tak mysle...
jesli chodzi o kolor stawialam na roz..ale faktycznie kumpela podpowiedizala mi, ze lepiej tygrysa..chyba tu nie ma..taki uniwersalny kolor, ze pozniej moze sie mlodemu przydac;)...no i Duska jak ma humor szybko sie ubiera, idzie do przedszkola itd..mowi- bo ja jestem szybka jak tyygrys;)

fajnym prezentem moze byc dziewczyny pilka taka duza dmuchana z raczka do skskania...moja Duska ma bobaaa budowniczego...codziennie na niej po mieszkaniu skacze:D....i dzieic jak do niej przychodza lubia na niej sie bawic...nie nudzi sie szybko;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry