reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja wiem ze prezerwatywa na 100% to dziala na AIDS a przed ciaza mam najmniejsza skutecznosc bo bodajrze okolo 97% ale nie chce sklamac. Natomiast jesli szukasz dobrego na 100% sposobu to polecam sposob mej kolezanki, sa to zastrzyki hormonalne co 3 miesiace domiesniowo w posladek. Nie ma sie wtedy zadnej miesiaczki, bolow i napiec z nia zwiazanych. Jednak lekarz musi cie dobrze zbadac, twa krew, watrobe i trzustke i mzliwe ze sa one odplatne-te zastrzyki. Jesli bedziesz chciala zajsc w ciaze to odstawiasz je 6 miesiecy przed planowana ciaza.
Paulina
Paulina
Szczerze powiedziawszy to z tym AIDS to wcale nie jest na 100%.
Cytat: "Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że nie jest możliwe większe, niż 40% zabezpieczenie przed zakażeniem wirusem HIV u osób stosujących prezerwatywę.
Ministerstwo Zdrowia Wielkiej Brytanii szacuje, że ponad 40% osób, które zachorowały na AIDS w Wielkiej Brytanii, zaraziło się podczas stosunku z prezerwatywą.
Badania niemieckie wykazują, że 100 nosicieli wirusa HIV używających prezerwatywy zarazi w ciągu roku ponad 35 kobiet."
Wskaźnik Pearla: 3,9 - 13,8 czyli tyle kobiet na 100 zachodzi w ciążę przy jej używaniu.
Cytat: "Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że nie jest możliwe większe, niż 40% zabezpieczenie przed zakażeniem wirusem HIV u osób stosujących prezerwatywę.
Ministerstwo Zdrowia Wielkiej Brytanii szacuje, że ponad 40% osób, które zachorowały na AIDS w Wielkiej Brytanii, zaraziło się podczas stosunku z prezerwatywą.
Badania niemieckie wykazują, że 100 nosicieli wirusa HIV używających prezerwatywy zarazi w ciągu roku ponad 35 kobiet."
Wskaźnik Pearla: 3,9 - 13,8 czyli tyle kobiet na 100 zachodzi w ciążę przy jej używaniu.
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
JAK NAJBARDZIEJ
dlatego przedyskutuj z lekarzem lepszy sposob na zabezpieczenie
Paulina
dlatego przedyskutuj z lekarzem lepszy sposob na zabezpieczenie
Paulina
reklama
A ja nie lubię prezerwatyw nie stosowaliśmy z mężem żadnych środków i dopiero po siedmiu miesiącach starań zaszłam w ciąże ale to chyba zależy od organizmu, poza tym z prezerwatywą jest mniej przeżyć ja jej nie lubię i nie stosuję.
Słyszałam ze te zastrzyki są całkiem dobre ale dla tych co mają już conajmniej jedno dziecko tzn które już rodziły.
Słyszałam ze te zastrzyki są całkiem dobre ale dla tych co mają już conajmniej jedno dziecko tzn które już rodziły.