Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja akurat nie mam tego problemu, bo chciałam mieć 2-4 dzieci i pierwszego syna. Jak już miałam syna, to sobie pomyślałam "fajnie by było, jakby była parka". No i druga córkaJa chcę bardzo bardzo mieć córkę (afirmuje), jak będzie 3 syn to nie to, że depresji dostanę czy się załamie psychicznie, tylko zawiodę się na swoich marzeniach. Więcej dzieci jak 3 nie chce
![]()
Ja chcę bardzo bardzo mieć córkę (afirmuje), jak będzie 3 syn to nie to, że depresji dostanę czy się załamie psychicznie, tylko zawiodę się na swoich marzeniach. Więcej dzieci jak 3 nie chce
![]()
Po co to czytasz, skoro się tak denerwujesz? Naprawdę nie wiesz, skąd się wzięła polityka zatajenia płci dziecka?
Wygląda na to, że Ty masz problem z tym, że ktoś inny ma problem, który uważasz za błahy![]()
Nie no depresji z tego powodu nie dostanęAle nie mówimy o chceniu. Chcieć nikomu nikt nie zabroni. Można chcieć córkę, można chcieć mieć Ferrari, chcieć mieć za męża księcia Monako. Czemu niby nie.
Ale tak jak mówisz sama, depresji nie dostaniesz i się nie załamiesz. Ja mówię o przypadkach skrajnych, gdzie ktoś uważa to za koniec świata.
Bo komentujesz tak, aby umniejszać czyjeś problemy. Każdy ma swojeDenerwuję się w Twoim mniemaniu bo komentuję?To czemu Ty odpowiadasz na moje posty...? Też Cię denerwują?
Jeśli dla kogoś dorosłego problemem jest inna płeć niż oczekiwana u swojego dziecka to w sumie racja, ma problem, ale nie z dzieckiem tylko ze sobą w dużej mierze...
Nie ma co temu przyklaskiwać, głaskać po plecach i nie ma co się nad tym wybitnie pochylać - pochylać powinien się już psycholog bądź terapeuta. Jeśli tak naprawdę, nie psychiatra...![]()