Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale konsekwentnie na pewno Ci się uda. Jeśli chcesz odstawić go całkiem od piersi, to zamieniaj pierś na inne przekąski po jednym. Aż zostanie Ci jedno karmienie i wtedy zakończysz. A jeśli nie chcesz karmić tylko w nocy, to jak dziecko się budzi, daj mu coś do picia z kubeczka i tłumacz, że cycuś zepsuty i w nocy nie ma jedzenia. Na pewno czekają Was nie przespane noce, ale na pewno w końcu Wam się uda. Kwestia tylko czy będziecie stanowczy. Z własnego doświadczenia wiem, że nie koniecznie najedzenie się do syta pomaga. Synek zaczął dostawać kaszki na kolację a itak potrafił się budzić nawet 4 razy mając ponad rok. Zmniejszałam ilość karmień nocnych, przeciągałam, lulałam i dawałam wode. w końcu załapał. Ale do tej pory czasem budzi się w nocy tak o po prostu. Przykrywam go kołdreką i zasypia. może za często dajesz mu cyca? A z przyzwyczajenia żołądek sam domaga się przekąski.
POzdrawiam!A ja myślałam,że jestem samaChętnie też skorzystam z tych rad!Marysia w Mikołaja skończyła dwa latai bez cycusia ani rusz i w dzień i w nocy.Nawet jak kaszke zje wieczorem to i tak w nocy chce mleka..W dzień jeszcze da sie oszukać ale w nocy mniej.Planujemy kolejnego dzidzie więc i tak będe musiała przestać karmić.
Ale koleżanka też miała taki problem,wiem,że kupiła w aptece tabletki na zahamowanie laktacji,nazywały sie chyba ANTILAKTIN,może warto je wypróbować?No i ta konsekwencja...ale trzeba być twardym,inaczej nasze dzieci będą "cycać" aż sie zestarzejemy...POzdrawiam!
Kurde skusiłaś mnie tym lekiemKoleżanka chwaliła sobie,no poza tym,że piersi obrzmiałe miała jeszcze przez jakieś trzy miesiące.Ale mały nie chciał już cyca,bo "nie było nic"!Daj znać jak ci idzie,trzymam kciuki...