reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Mirelka weszłam na Allegro ale tam najtańszy krem Oilatum kosztuje ok. 13 zł ( 40 ml). Za 13 zł również jest w saszetkach.
Dawno zamawiałaś?
Jakoś nie widzę tej dobrej ceny. Chyba, ze patrze na jakiś inny krem niż używacie?

Dla zainteresowanych mleko Bebiko:
Do jutra w Tesco jest promocja 2 opak za 20 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zobaczymy skończy mi się bebilon i spróbuje przejść na bebiko chociaż mój mąż jest przeciwny, bo się nasuchał, że najlepsze bebilon i koniec! On to tylko innych słucha zamiast spróbować, a może akurat lepsze będzie.

Mój nan na 100% się nie najadał ciągle był głodny i płakał przez to , a jak zaczełam dawać bebilon to odrazu uśmiech i na twarzy i dłuższe spanie.

andrzelika mysle ze jak niemowlak podrosnie to nie bedzie mialo juz znaczenia jakie mleko mu dasz, zwlaszcza ze bedzie dodatkowo karmione zupkami i owocami ;)

Tansze nie znacy gorsze. Mozna sobie porownywac sklady MM, ale i tak najwazniejsze aby dziecko zdrowo roslo. A to mu zapewni kazde MM.

hej kochane, widze ze na topie temat mm i produktów kosmetycznych :) my wypróbowaliśmy już sporo marek z obu grup i na tą chwilę najlepsze jest mleko początkowe GERBER:
http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/37029_1.jpg
w rossmanie jest za 12.5zł, mały je raz na 3h w dzień po 90 ml, po kąpieli zjada 130 ml i w nocy raz na 4h po 100ml i pięknie przybiera na wadze :D

a kosmetki do kąpieli i po kąpieli- nieva baby i johnson :) mam całą serię z Nivea ( kremy na odprzenia, na każdą pogodę, mleczko nawilżające, płyn do kąpieli, szampon i płyn do mycia et) i polecam :)! dodatkowo mam oliwke bambino i chusteczki huggies :) i ten zestaw u mnie zdaje egzamin :) Aleks ma śliczną skórkę, bezproblemową wręcz. Pielusz z Rossmana, 46szt za 21 zł, tak dobre jak Pampers i nie uczulają :)

Dziewczyny, ja mogę też polecić pieluszki z Lidla Toujours - dostałam, od kuzyna gdy był u Poli 3ki i powiem Wam, że są ok - tzn jakość adekwatna do ceny, porównywalne do Dady z biedronki, ale ciut miększe. Nie wiem dokladnie ile kosztują - ale dużo tańsze niż pampers, muszę obczaić, ale naprawdę uważam , że nie są złe :) Zakładam Poli naprzemiennie z pampersami, choć w dzień staram się te Lidlowe, na noc i na spacerek Pampers:)

reklama
Do góry