reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

no to muszę spróbować tych lidlowskich pieluszek, większość zakupów robię w Lidlu to przy okazji pieluchy kupię a do Biedrony to chodzę tylko po Dady:rofl2:
kupiłam dziś krem Oilatum Soft w aptece za 16zł- 40g

reklama
mirelka na pewno będziecie z kremu zadowolone ;) Ja dady też próbowałam - dostałam chyba ze 4 od koleżanki i te lidlowe w są wg mnie na tym samym poziomie, ale myślę, że jednak ciut miększe

Ja jestem b.zadowolona z pieluch Dada, mówisz Gola, że z Lidla jeszcze b.miękkie? To właściwie podobne do Pampersów, bo już dady są dla mnie miękkie. Może się skuszę, a rozmiarowo wypadają tak samo jak Pampki i te z Dady?

U mnie w mieście niestety nie ma Lidla a biedronkę mam pod nosem także raczej zostanę przy dadzie bo jestem bardzo zadowolona:-)

Jeśli chodzi o pieluchy, to widziałam na mieście reklamy promocji pampersów rozmiar 4 w Carefurr 138 szt za 79,99 zł! Ja używam tylko pampersów i jestem zadowolona, ostatnia paczka 3 i zaczynamy rozmiar 4 :szok: bo Lenka ponad 7 kg waży!

Ja skuszona tym co piszecie, polazłam dziś do Lidla po pieluszki. W dotyku faktycznie są miększe niż Dada i całkiem inne niż Rossmanowe (te których teraz używamy). Zdam relację,jak się sprawdzają, jak zaczniemy ich używać.

Ja też zakupię w lidlu jak będę miała szansę pieluszki i wypróbuję. Mi się bardziej podobają Dada niż Pampers bo mają na plackach wypełnienie, że ta kupka się tam zatrzymuje, a w pampersie tył jest cieńszy i cała kupka mi wychodziła na plecki;/
My jezcze rozmiar 2 nosimy

Hmmm ... to moze i ja sie skuszę na te Lidlowskie?

Anek a powiedz mi jak jest cenowo w porównaniu do Rossmanowskich, bo my ich tez teraz uzywamy. No i zdaj relację oczywiscie:-)

reklama
Do góry