Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beata moja też na karczku miała, na początku był bardziej czerwony, a teraz jest bledszy, ale my mamy też naczyniaka na nóżce pomiędzy kolanem a kostką i w tej sprawie idziemy do specjalisty 15 lutego zobaczymy co on na to powie, u nas wygląda to tak jak na zdjęciu, więc chyba będzie to coś podobnego do tego co ma Małgorzatka na plecachAlanek ma na karczku,ale juz sie zrobił bledszywiec powinien zginac sam
Beata moja też na karczku miała, na początku był bardziej czerwony, a teraz jest bledszy, ale my mamy też naczyniaka na nóżce pomiędzy kolanem a kostką i w tej sprawie idziemy do specjalisty 15 lutego zobaczymy co on na to powie, u nas wygląda to tak jak na zdjęciu, więc chyba będzie to coś podobnego do tego co ma Małgorzatka na plecach
Beata moja też na karczku miała, na początku był bardziej czerwony, a teraz jest bledszy, ale my mamy też naczyniaka na nóżce pomiędzy kolanem a kostką i w tej sprawie idziemy do specjalisty 15 lutego zobaczymy co on na to powie, u nas wygląda to tak jak na zdjęciu, więc chyba będzie to coś podobnego do tego co ma Małgorzatka na plecach
Przeczytałam, że szukałaś specjalisty ale pewnie już znalazłaś tego najlepszego czyli dr Wyrzykowskiego. Masz szczęście, że jesteś z Trójmiasta. Myslę, że taki naczyniak na nodze nie będzie wymagał leczenia i sam się wchłonie.

tylko,ze raz wczesniej mu tez dalam i nic mu nie bylo drugi problem to to ze moze bylo za cieplo w domu, bo mamy piece i nie raz jak sie napali, to spac nie mozna.Teraz juz tak nie palimmy wiec jest ok, i mamy nawilzacz ;-)