reklama
Hej!Dzień dobry.
Od dłuższego czasu borykam się ze spadkiem libido
Nie mam ochoty na seks
W cyklu mam dwa razy chęć na seks przed @ i wtrakcie owulacji.
Czym to jest spowodowane?
To może być spowodowane wieloma czynnikami. Czy stosujesz antykoncepcję?
Może być od stresu, zmęczenia, zaburzeń hormonalnych, podświadomego niezadowolenia z partnera/związku, z rutyny która się wkradła itp, itd.
Ja wiele lat stosowałam antykoncepcję i nie mam ochoty na seks. Mogłabym żyć totalnie bez tego

Chyba Lusia sobie sama odpowiedziałaś. I depresja i leki psychotropowe wpływają na libido.
Kochajcie się z mężem kiedy masz ochotę, w innych sytuacjach bądźcie czuli dla siebie. Przy następnej wizycie/teleporadzie z psychiatrą powiedz mu że masz taki problem, może Ci zmodyfikuje leki, a może potrzeba czasu aż leki które bierzesz zadziałają.
Kochajcie się z mężem kiedy masz ochotę, w innych sytuacjach bądźcie czuli dla siebie. Przy następnej wizycie/teleporadzie z psychiatrą powiedz mu że masz taki problem, może Ci zmodyfikuje leki, a może potrzeba czasu aż leki które bierzesz zadziałają.
Biorę je od dłuższego czasu, nie mam chęci na czułości w jakiej kolwiek postaci. Lada dzień będę rozmawiać ze specjalistą, może coś się zmieniChyba Lusia sobie sama odpowiedziałaś. I depresja i leki psychotropowe wpływają na libido.
Biorę je od dłuższego czasu, nie mam chęci na czułości w jakiej kolwiek postaci. Lada dzień będę rozmawiać ze specjalistą, może coś się zmieni
Trzymam kciuki za Ciebie, dobrze że jesteś pod opieką specjalisty. Pozdrawiam
reklama
Miałam podobnie, o mało co nie doszło do rozwodu z tego powodu. Mąż narzekał że seks raz na 2 tygodnie. Poprawiło się dopiero jak zaczęłam brać tabletki na libido dla kobiet - Feminam Libido to takie egzotyczne ziółka ale naprawdę w moim przypadku skuteczne.
reklama