reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Anastazja - widzisz ja już taka jestem. Twardo stąpam po ziemi, bo po co mam się później rozczarować...nakręcę się bo nie wiem...cycek mnie lekko zakuł a w poprzednim, cyklu nie...albo wpierdzielam jak chora krowa a w poprzednim nie... dla mnie to są objawy normalne, mam tak dosłownie co cykl, jak tylko je odczuwam zapisuje i samo się układa... jak mam wmawiać sobie coś co jest jasne i wyraźne...:confused:Fajnie jest właśnie jak ma się taką ilość cykli i dokładnie robi notatki..wtedy pomyłki nie ma, ja tylko zaglądam na poprzednie cykle czytam notatkę i widzę aha no to jest tak jak w zeszłym i po sprawie...No mówiłam Wam, że dla mnie 4 dzień fl sądny i już dlatego wiem ...ale spoko przecież przez prawie 3 lata to człowiek może się przyzwyczaić nie :dry:
Kasienkadg - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

reklama
halooo jestem! dziś kończyłam wcześniej ... bo za sobotę mam godziny wolne a nie osobno płatne jak mówiła moja szefowa! ale mnie tym wkurzyła ... wredne babsko. umowę mam do stycznia i po tym czasie rezygnuję bo nie wytrzymam z nią ... :baffled: zaglądam rzadziej na BB, po powrocie z pracy nie mam już siły na nic. Wybaczcie. Pozdrawiam Was :)

cześć dziewczyny

ja troszku zabiegana,bo rano byłam na targu po zakupy ,robiłam leczo na obiadek i sprzątałam dzisiaj aby jutro mieć wolny dzień ;-)usiądę z książką i ziółkami i będzie cudnie :tak:

kasienka &&&&&&&&&&&&& oj coś czuje w kościach,że będą II :tak::tak: MOCNO MOCNO ZACISKAM&&&&&&&&&&&&&

kwiatuszek ja tak miałam ostatnio 4 rano a ja oczy jak 5 zł i ze spania nici,z boku na bok i d...a przyszła 7 a ja jak zasnęłam to mnie mogli wynieść a nie obudziłabym się :dry::baffled:
danao a co to Ciebie tak cicho?
butterfly no wcale się nie dziwię ja czasami też nawet przed kompem nie mam siły siedzieć...:-:)zawstydzona/y:

od jutra tempkę mierzę i powiem Wam ,że nie wiem czy to dobry pomysł bo dzisiaj wieczorem idziemy do Naszych przyjaciół i będą driny i znowu zakłócenia w naturze będą :cool2::sorry2::-(;-)

Danao- chetnie poczestuje - babeczki Delecta z budyniem czekoladowym;)

Wiecie co - wogole sie nie czuje jak bym miala dostac @. Za to chodze zla jak osa;] Ale zrelaksuje sie wieczorem przy robieniu salatek na jutro;)

reklama
Do góry