Ja nie wiem Anastazja co Ty tu za głupoty wypisujesz, normalnie nie wiem
I dlaczego ciągle o jedzeniu piszesz? Przez Ciebie mam smaka na wszystko o!
Na taką lazanie dużą z Biedronki tą po niecałe 12 zeta, i na taką czekoladę z ryżem preparowanym też.
Ja nie pisze bo rzadko wchodzę na bb:-( Za dużo rzeczy wzięłam sobie na głowę i teraz ponoszę tego konsekwencje w chronicznym zmęczeniu i braku czasu. Zresztą u mnie całkowita stagnacja jeśli chodzi o starania, nie dzieje się nic. Mam takiego lenia, że nawet mi się nie chce sobie wmawiać, że jestem w ciąży
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

I dlaczego ciągle o jedzeniu piszesz? Przez Ciebie mam smaka na wszystko o!
Na taką lazanie dużą z Biedronki tą po niecałe 12 zeta, i na taką czekoladę z ryżem preparowanym też.
Ja nie pisze bo rzadko wchodzę na bb:-( Za dużo rzeczy wzięłam sobie na głowę i teraz ponoszę tego konsekwencje w chronicznym zmęczeniu i braku czasu. Zresztą u mnie całkowita stagnacja jeśli chodzi o starania, nie dzieje się nic. Mam takiego lenia, że nawet mi się nie chce sobie wmawiać, że jestem w ciąży
Pozdrawiam Was wszystkie:-)
a najlepsze to ,że miałam nie jeść ,ale po dentyście dopadł mnie taki ból ,że ibuprom zjadłam i się położyłam to 1,5 h mi się przysnęło a jak się obudziłam to z tak ssącym żołądkiem ,że musiałam zjeść kanapki z dżemem i mleko
ale ja już na tym etapie zawsze wiem czy jest nadzieja... więc ja Ci życzę aby każdego następnego dnia było nadziei coraz więcej, że masz pod serduszkiem jeszcze jedno małe
... mam doła i co z tego??? Wszystko przez tą cholerną wizytę u gina i już... po prostu przestał mi się PLAN podobać...chcę Laparo albo HSG... ale co ja Wam gadać smęcić 
nakop mi... ale chyba do głowy bardziej niż do tyłka by się przydało!!!Żyję w niewiedzy o tym, że jutro @ hahahahaha
a no bo o czyms muszę pisać , jak tu wszystkie milczą to myśle sobie że może jedzeniem wywołam wszystkie z lasu 
ale jak się zjadło kawałek to już nie było czuć :-) miało być danie dla 4 os. no to wczoraj wtryniliśmy prawie całą