danao84
Fanka BB :)
dana - wszystko się zgadza, 1 semetr, 1 trymestr![]()
Patrz, na to nie wpadłam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dana - wszystko się zgadza, 1 semetr, 1 trymestr![]()
kto lubi 6 st C w łazience ręka do góry
ale jeszcze jest w budowie ,chcę się przyjąć do pracy tam na jakiś etacik
o kurcze to masz rześko w łazience 
brrr a ja marudzę ,że u mnie w łazience zimno
ale pomyśl jak wyremontujesz taki swój własny kąt ,ja to lubie takie klimaty ,coś w domu porobić itd
teraz robimy obie lazienki,juz nie moge tego pylu i kurzu zniesc,bleeeeeee
my mieszkamy na obrzeżach stolicy jak to mówią w sypialni centrum ,ale dzięki temu najwyzszemu nie ma tutaj tragedii i mamy swój ogród duuże podwórko ,zajebistych sąsiadów (przyjaciel mojego M wychował się razem z nim ,mają nawet zdjęcie razem w wózku ;-) ) i jest cicho ,kogut u sąsiadów o 4 rano tylko pieje
M pamięta jeszcze czasy żużlu zamiast asfaltu i zielonej trawy z piaskiem zamiast kostki
on od dziecka na tym podwórku ;-)ciężko by było mu się wyprowadzić teraz 

he he nie dziekuje bo pewnie i tak nic z tego :-)spadaj ,spadaj :**** pamiętaj,że się zdarzają !;-)
kaha będą dobre wyniki a kiedy będą eMka?i robiliście ogólne badania nasienia czy inne jeszcze?
LALECZKA trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Witam CieRoza - dzięki za wsparcie. Jeszcze 1,5 h i wszystko się okaże.
Laleczka - Trzymam kciuki aby @ nie przyszła![]()