reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

anastazja-ja dostane zastrzyk jak beda ladne pecherzyki,a dlatego odrazu bo ja juz bralam clo pol roku bez zastrzyku,i przy monitoringu nie trafilismy,i albo bylo po albo wogole:-(ale ci powiem ze ta dawka mnie zabije:-)tak mnie glowa boli,i brzuch ze zwariuje:wściekła/y:

reklama
Aha, to już wiesz "jak to się je" :-D To mój 2 cykl był/jest z CLO, to mówisz że wtedy miałaś cykle tzw bezowulacyjne? Nie rosły pęcherzyki?

monitoring mialam 2 cykli,i w jednym,bylo chyba po owu bo gin plyn tylko widzial,a w drugim pecherzyk urosl ale maly,:-(a reszte cykli bralam clo bez monitoringu,co napewno pozytywne bylo,to mi endo ladnie uroslo po zelu.grubiutkie sie zrobilo:-)teraz tez ide na jeden monitoring a reszte bez,musze zobaczyc co tam sie formuje bo biore wieksza dawke clo.:-Da owulacje mam chyba co miesiac,a raczej napewno bo ja to bardzo czuje,takie ostre klucie,i tempka regularnie wzrasta.to chyba musi byc;-)a gin nic mi nie mowil ze nie ma czy cos.

hej kobitki:-) co tam w wielkim świecie???;-);-)

Mam trochę czytania:-)

Bella monitoring masz???

Anastazja moje badanie z grudnia TSH 1,92:-) zaskoczona byłam że tak spadło bez niczego, co do clo toja byłam w ostatnic myklu na monitoringu w 14dc i powiedziała mi że cykl bezowulacyjny mnie czeka bo pęcherzyk miał 10mm, no ale chyba 20 dc było po owulacji:D tylko już nie sprawdzałam.

Zuzanka weekend z chorubskiem miałam:wściekła/y: piłam ferweks na noc tabcin w dzień brałam, a gardło myślałam że wydrapię - w niedzielę już lepiej było:-)

Skrzat zdrówka dla pociechy....:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewuchy

ja mam sporo zamieszania dzisiaj ,ale zaczynam sie ogarniać ,temat butter nie zły ale to prawda czasem mój też dupskiem się odwróci a ja mam libido w tym czasie chyba ze 300 %:-Di wtedy nici ....
Roza no to sie kuruj ,żeby nie było zaraz jakiś zapalenia oskrzeli :sorry:
anastazja i bella temat clo widzę wałkują ;-) ja w tym cyklu nie mogę brać przez ten torbiel ale w poniedziałek jadę to podejrzę go czy coś po @ znika :confused2::baffled:

idę pranko wstawię ;-)

reklama
Czesc dziewuszki:-D
O widze ze ostro piszecie i mam toszke:-) zaległosci :-D
U Nas tez pogoda do d....y:crazy: leje sypie lodu kupa. Ja juz po pracy i kuchce obiadek własnie. Jutro ide na 12 do gin. to zapytam o te tabletki co mi powie, hihii a i tak bede je zazywac jak mi dojda:tak:

Do góry