ZUZA - dzięki KOCHANA TY JESTEŚ JAK NIE WIEM KTO

...
Wiesz, że ja głupol mały mimo tych moich co cyklowych objawów nadal się łudze, że może jednak te moje objawy to jakaś ściema. Że może mimo tego, że cycki nie urosły, i że boli brzuch to jednak może ciąża z tych 3 pęcherzyków będzie...No ale mózg mówi inaczej... świadomośc własnej płodności mnie zabija

... No ale masz rację w końcu 6-7 dni mi jeszcze zostało i może coś zacznie się dziac????
Ballabella - już poprawiłam ale też nie mam pewności czy widac ???Bo coś wyskakuje, że za długi kod chcę wpisac...ale zawsze takowy wpisywałam i było ok...No nie wiem

Temp. dla mnie znaczenia nie ma... Miałam już 36 staraniowych obserwowanych cykli i zawsze mam piękne , wręcz cudowne wykresy.... Temp. imponujące ba nawet dzień przed @ potrafię miec tak wysoką, że w życiu nikt by nieuwierzył, że dnia nast. dostanę @... A JEDNAK

Ja jestem weteraka obserwująca się już 16 lat...znam swoje ciało jak nie wiem co...jestem w stanie powiedziec czy jestem w ciązy już 4 dnia po owulacji, bądź 4 dnia fl... Aktualnie jestem po stymulacji clo, dziś 22dc i 8dz fl ...NO I NIESTETY STANDARDOWE OBJAWY

ZA CIEBIE &&&&&&&&&&&&&&& Obyś jutro wysikała sobie 2 kreski