reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

ja pisałam,że nie lubię białej łazienki :confused2::-p a zamiast wanny będzie prysznic bez brodzika :tak:

danao o masz dwa kierunki ??? coś Ty zwariowała ,o i teraz mam wyrzuty ja powinnam się za jakąś naukę wziąść ale tak mi się nie chce obłęd !!!!!na stare lata już mi się chce uczyć ,leń jestem jeżeli chodzi o naukę :nerd::confused2:

a Nikusia nie odzywała się dzisiaj :-(

reklama
a mi właśnie myszka odmówiła posłuszeństwa :crazy:
dana - ach no tak, ja zawsze zapominam że Ty masz jeszcze ten learning :-)
zuza - na pewnie nie chcesz wanny? sąsiedzi co mają 2 dzieci , tez zrobili prysznic bez brodziku, zajefajny, w ogóle fajnie mieszkanie urządzone, ale przeklinają teraz ten brodzik, bo przy dzieciach wanna by sę przydała, ja sobie chwalę wanne naprawdę, ale my akurat lubimy zrobic dzieć dziecka i poleżeć w wannie :-);-)

Anastazja no widzisz, jak ja się męczę:-)
Zuzanka mi też się nie chce, sama się zastanawiam jaki diabeł mnie podkusił. Rachunkowość jeszcze rozumiem, ale ten drugi kierunek to już w ogóle nie wiem po kiego grzyba sobie wzięłam. Dobrze, że to przez internet, tylko na na egzaminy trzeba jeździć

a jaki ten kierunek drugi danao ?

anastazja miskę postawię i w misce się będą myć a wannę mam przy domu drugą na dworku tam w lecie naleje wody i brudasy wrzucę co by brudne do domu nie właziły :rofl2::-D

a tak na poważnie to mamy możliwość zrobienia sobie jeszcze 2 łazienek ale to już taaaki koszt ,że kiedyś może i zrobimy jak będzie Nas stać na 3 łazienki w domu :-Dui zrobię taką dużą wannę żebyśmy się do niej we dwójkę zmieścili :rofl2:

hahaha dobre, a zimą też tam wsadź, niech im jajca odmarzną :-D:-Dtzn wsadź męża :-p:-p
Jak się ma dom, to można wszystko, Ja się czasami zaglądam na projekty, wiem czego chce/potrzebuje w środku, ilość pokoi, łazienek itd - więc tak na piętrze powinna być sypialnia z garderobą i łazienką, min 2 pokoje dla dzieci ( oby było min 2 ), pokój dla gości , łazienka, na parterze oczywiście kuchnia z salonem i jadalnią, drugi pokój gościnny z łazienką, toaleta dla gości kilkugodzinnych :-D no i tam jakieś gospodarcze pomieszczenia. Mnie się strasznie marzy domek z dużą ilością szkła, ale już wiem że to nie na nasz klimat - takie coś to w ciepłych krajach tylko, ehhh.
danka jak skończy to będzie nami administrować, i w kolejce po dzieci nas trzymac :-D:-D

danao no proszę ...:szok: to wiem do kogo walić w razie pism urzędowych :-)
wow anastazja ja mam domek i też marzy mi się sypialnia z przejściem przez garderobę do łazienki pieknej dużej z oknami w suficie :rofl2: saaaloon z duuuużą kanapą w kształcie podkowy (i tak mam dużą ale jeszcze większą ) :-Dz ławą po środku i tv samo miejsce na kawę ,i jadalnia oddzielnie bo teraz mam wszystko w jednym pokoju i jak chcę wystawny obiad to muszę stół wynosić z kąta na środek pokoju,żeby 8 osób pomieścić :angry: i ławę chować :-( ehhh tyle mam marzeń i planów z tym domem związanych ale mógłby ktoś mi przyjść i to wszystko za darmo zrobić :-D:-D:-D

reklama
Do góry