reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

dopiero wstalam,polozylam sie chwilke tylko budze sie a tu poltorej godziny w picze strzelil...naprawde cos sie dzieje:tak:

ballabella trzymam &&&&&&&&&&&&&& za dobre wiesci...no chyba juz powinno byc cos widac:)

reklama
Boshe jak dobrze że jesteście :happy:
No więc albo ja sobie wciskam albo II. Ale do rzeczy na piersiach mam piękną siateczkę z niebieskich żył do tego są DUŻE(żyłki zawsze miałam ale nie w takiej ilości!) brzuch boli jak na @ co ponoć normalne nawet test kupiłam w razie w. Do terminu @ zostały całe trzy dni ja nie chyba nie chcę wiedzieć albo nie chcę niech już będzie niedziela. Ja tak sobie myślałam żeby zrobić test w sobotę i zrobić mężowi niespodziankę. Mój młodszy brat w lutym zeszłego roku oznajmił że będzie tatą w tym roku starszy oznajmił że zostanie tatą to może ja oznajmię w marcu że zostanę mamą

A masz fotke tesciora? Wklej chetnie obejrzymy:) Jesli sie udalo to bedziemy cieszyc sie Twoim szczesciem, i spotkamy sie w listopadowkach (mam nadzieje) trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No to po Wizycie:-)piekne serduszko pikalo,nastepna wizyta za 2 tygodnie.jeden sliczny baby:-Dwampirzyca krew mi wyssala 3 fiolki,i pakiecik dla przyszlej mamy dostalam:-D

Szkoda...w nastepnym sie uda trzymam &&&&&&&&&&&&& ja jestem tydzien po owulce i tak jakos
Witam nowe staraczki:)
Kasokuu u mnie też z drugą ciążą problem, pierwsza niewiadomo kiedy i jak a druga od 2 lat nic....:( Chyba czas odpuścić i po prostu liczyć na szcześlwy traf jak za pierwszym razem:D Bo teraz chcemy i co miesiąc czekam i pewnie to jest moja zguba;/
Jeszcze nie znam waszych nicków, nie pamiętam wszystkich ale podtsawa to nie myśleć:) A kilka miesięcy starań to jeszcze nic, często blokuje nas zwykła psychika i to liczenie, mierzenie i sex z myślą może teraz sie uda...trzeba wrzucić na luz i czerpać przyjemność z uniesień, a nie zastanawiać się czy tym razem plemniki będą skuteczne a jajo urosło;)

swieta racja
dziwnie sie czuje:crazy: ciagle chce mi sie spac tak mam od jakisc trzech dni,wczoraj to przeszlam sama siebie,polozylam sie w poludnie cos kolo 12 bylo obudzilam sie o 14.30 i juz o 20 spalam...masakra jakas,podbrzusze mnie pobolewa swedza sutki,ale ja to juz nie wiem czy cos jest na rzeczy czy jak? na objawy @ za wczesnie zawsze pojawialy sie na dwa dni,dzien przed @ a ty ponad tydzien:szok::szok: i czuje takie uczucie pustego zoladka,zdaze cos zjesc po pol godziny znowu bym cos zjadla,musze sie ograniczac bo przytuje i co wtedy co za duzo to nie zdrowo:-D[/QUOTE]
mam tak samo od wczoraj...

Ostatnia edycja:
cos tam pokicikalam z moim wczorajszym wp[isem, dziewczyny tsh mam 3,9 norma do 4,64, ft3 i ft4 wyszly w normie wiec co z tym tsh, wiecie moze????

KASOKu ja się kompletnie na tym nie znam nigdy nie miałam robionych badań żadnych pod kontem płodności. Byłam u 2 lekarzy i mówiłam że mamy problem z zajściem w ciąże to mówiły tylko że jajeczkowanie widzę albo ciałko żółte jest wiec owulacja była miesiączkujesz regularnie więc ja tu nie widzę żadnych problemów. Jak byłam ostatnio u jednej to wyżebrałam skierowanie do androloga i w poniedziałek jednak jedziemy ponieważ dostałam piękny bolesny i obfity @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
KASOKu ja się kompletnie na tym nie znam nigdy nie miałam robionych badań żadnych pod kontem płodności. Byłam u 2 lekarzy i mówiłam że mamy problem z zajściem w ciąże to mówiły tylko że jajeczkowanie widzę albo ciałko żółte jest wiec owulacja była miesiączkujesz regularnie więc ja tu nie widzę żadnych problemów. Jak byłam ostatnio u jednej to wyżebrałam skierowanie do androloga i w poniedziałek jednak jedziemy ponieważ dostałam piękny bolesny i obfity @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czyli ten cykl doooopa...szkoda

Do góry