Olao101
Aktywna w BB
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
Ciąża gratulacje prog bardzo ładnyDziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynneProgesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
A czy to dobry wynik progesteronu ?Progesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
Nie masz nigdzie w pobliżu laboratorium czynnego w sobotę?A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne![]()
lepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy CiA myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne![]()
Dziękujelepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy Ci![]()