hachette
Fanka BB :)
Ja miałam 18,7Ja tylko dopowiem, ze ja miałam 17,8 ng/ml badając pierwsza bete. Później już nie badałam. Obecnie 7tc, wszystko ok póki co![]()
Autorko, wszystko jest w normie, nie musisz jechać do szpitala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam 18,7Ja tylko dopowiem, ze ja miałam 17,8 ng/ml badając pierwsza bete. Później już nie badałam. Obecnie 7tc, wszystko ok póki co![]()
DziękujeBardzo Wam wszystkim dziewczyny kochane za szybkie odpowiedzidla swojego spokoju jadę prywatnie do ginekologa dam znać wieczorem co i jak
trzymajcie kciuki bardzo Was proszę
![]()
Byłaś u lekarza? Uspokoił cie?Dziękuje![]()
No i super, życzę nudnych 9 miesięcyDziewczyny lekarz powiedział ze wyniki są jak najbardziej prawidłoweendometrium 22 mm
Powiedział ze za tydzień powinno już byś widać na Usg![]()
@Zazuu @hachette @Lady With Cats @Aczkolwiek@to_na_pralkę @lady_in_blue
bardzo proszę któraś z Was (jedna wystarczy, przepraszam za masowe wezwanie) o pomoc zanim tu dziewczyna na zawał zejdzie
Edit: już @Lady With Cats odpowiedziała (dziękuję), więc reszta nie musi się fatygować, wybaczcie wołanie
![]()
TakByłaś u lekarza? Uspokoił cie?
Zrobię betę jeszcze w środęSuper. Autorko zrób jeszcze betę w środę. Chyba że wizyta u ginekologa Cię uspokoiła na tyle że wolisz poczekac na wizytę u niego ;-)
No to superTak
Zrobię betę jeszcze w środę![]()