Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Buahahahhahhahahhahaaa urobic mame dobre !hehe, tam jest chyba granica na 7 kg więc jak coś to już kolejny rozmiar, może starczy na dłużejtylko jeszcze muszę urobić mamę na te kilka paczek
![]()

powiedz mamie że tu nie ma takich i musisz je mieć , przecież nie odmówi dzidzusiowi 
nie wiecie czy w Krakowie jest Mother Care? Chętnie bym zajrzała
Byłam dzisiaj w MOTHER CARE. Są super przeceny, duży wybór. Wykupiłam pół sklepu:-) Polecam!
W Zarze też są, ale zostało już mało rzeczy. (przynajmniej tak było w Promenadzie)
A w Mothercare byłam po świętach i na wyprzedaży były tylko ciuszki z motywem gwiazdkowym, chyba jutro pojadę - Toska co ciekawego tam upolowałaś? Potrzebuję pajaców do spania i body z długim rękawem, były duże rozmiary?Ja w piątek wyniosłam dwie duże torby z Nexta, nie wiem czy coś tam jeszcze fajnego zostało po moim pobycieA w Mothercare byłam po świętach i na wyprzedaży były tylko ciuszki z motywem gwiazdkowym, chyba jutro pojadę - Toska co ciekawego tam upolowałaś? Potrzebuję pajaców do spania i body z długim rękawem, były duże rozmiary?
toska szopka a gdzie ja te sklepy znajdę?
W mothercare byłam kiedyś w Arkadii, ale wtedy ceny (bez przecen) mnie wygoniły
A nexta nigdzie nie widziałam...
Ofkors zbyt na czasie nie jestem - dlatego pytam Bywalczynie![]()