reklama

PROMOCJE w sklepach!

reklama
A powiem Ci Natolinka, że ja nawet wcześniej nie zwracałam uwagi na ilość pampków w promocji w lidlu, a wczoraj kupiłam właśnie w kauflandzie rozm.4 i są 82 szt., a w lidlu 74szt. były, ale cenowo podobnie wyszły.

W kauflandzie widziałam też rozmiar 4+ tych były 74szt.

To chyba nie promocja,ale zahaczyłam dzis na spacerku o "stonkę" i są śliniaczki z rękawami po 10 zł.I nowe DADY tez juz dotarły,ale sprytnie ukryte z tyłu,za kartonami z tymi starymi :-D:-D:-D:-D

KASIA mi się wydaje, że w lidlu było po 70 i one wychodzą drożej niż te z kauflandu. ja zawsze liczę ile za sztukę wychodzi, bo np w tej promocji w carrfurze wychodzi drożej.
u nas w kauflandzie zabrakło 4, więc wzięłam te 4+

happybeti, dzięki za cynk o tych śliniaczkach, jutro zajde do dronki ;)
My kupiliśmy takie z rękawkami w Ikei ale daliśmy w prezencie koleżance bo oni już na wyższym etapie wtajemniczenia z jedzeniem ;) Polecam te z Ikei bo 2 kupiliśmy chyba za niecałe 15 zł

ja ten śliniak z biedronki plus trójpak takich standardowych z ceratką pod spodem kupiłam już w zeszłym tygodniu
emiś chyba wtedy pisała o tej ofercie, bo inaczej pewnie bym nawet nie zwróciła uwagi

W TESCO od czwartku:
1. Oliwka Bambino 300ml 8,89zł
2. Dania Gerber 190g 4,39zł
3. Pampki Huggies Economy Pack 36,99zł
4. Pamki Pampersa Giga Pack 59,99zł
5. Herbatki Bobovita 2 za 14zł
6. Kaszka ryżowa Nestle 180g 4,99zł
7. Mleko NAN Pro 800g 35,99zł

Od czwartku 31.03 w tesco:

deserki Hipp 190 g 3,59 zł
chusteczki pampers 6x72 szt 25,99
pampersy premium care 42,99
mleko bebiko (oprócz 1) 2 szt za 22 zł.
body niemowlęce 2 w cenie 1 za 15 zł.
pajacyki niemowlęce Disney( w gazetce na zdjęciu jest rampers,ale może jest też coś innego) za 24,50

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry