reklama

Promocje

gdzie mozna kupic body i pajace w jakiejs przystepnej cenie:confused:

Agusia ja kupiłam dwa razy pod rząd pajace w TESCO, za 29 zł 3 szt., są jeszcze białe trójpaki po 22zł, A jeżeli chodzi o jakość, to jak na tą cene jest naprawdę w porządku:tak::tak:
Bodziaki, też są niezłej cenie...białe za 15 zł trójpak, kolorowe chyba 19zł, nie pamiętam dobrze..:-(

reklama
Agusia ja przychylam sie do przedmówczyń i tez polecam tesco-naprawde najlepsze parametry jakości do ceny:tak:
Niestety niewielki wybór wzorów i kolorów.
Ja bardzo duzo kupuje na allegro kompletów early days i sa tez sa swietne i maja fajne kolory , jednak z kosztami przesyłki wychodzi drożej...ale obydwie firmy polecam:tak::tak:

my od 9 miechów w tescowych badz cheeroki:-)
ale myslałm ,ze cos sie zmieni na lepsze:sorry2:
bo kolory mnie dobijaja juz

a earl day mowiecie gatunkowo
oki
nawet po praniu?
ja kupiła w smyku pierwszy raz i nie jestem zadowolona 86 rozmiar ale po praniu juz sa małe 40 C piore

Ja early days bardzo sobie chwale-kolory te same nawet po wielu praniach, napki bardzo mocne. jedyna usterke jaka w nich zauwazyłam- to po praniach robia się peknięcia na farbie z obrazków(mam na mysli taki malutki obrazek na klatce piersiowej kazdego body-obrazek sie nie sciera tylko widac te pekniecia).
Co do body ze Smyka to nie polecam-straciły kolor po praniu, natomiast w pajacach z 5-10-15 powyrywały mi sie napki:baffled:. Kiedys dostałam tez paczke mothercare w prezencie i body były super jednak one z wyzszej półki cenowej wiec ich nie kupuje:zawstydzona/y:

Ja early days bardzo sobie chwale-kolory te same nawet po wielu praniach, napki bardzo mocne. jedyna usterke jaka w nich zauwazyłam- to po praniach robia się peknięcia na farbie z obrazków(mam na mysli taki malutki obrazek na klatce piersiowej kazdego body-obrazek sie nie sciera tylko widac te pekniecia).
Co do body ze Smyka to nie polecam-straciły kolor po praniu, natomiast w pajacach z 5-10-15 powyrywały mi sie napki:baffled:. :zawstydzona/y:

U nas też early deys bodziaki swietnie sie spisują, !!! Z miałam pajace ze smyka i to włąsnie w nich pourywały sie napy!

No właśnie apropos pajaców. Czy nie odpinają się Waszym maluchom napki jak chodzą :confused: Oliwce nagminnie się odpinają. Już się zastanawiałam, czy z nich nie zrezygnować, jednak na zimę to bardzo wygodna i ciepła piżamka.

Kasiad u nas odpinały sie jak Filip zaczął raczkować, ale tylko gdy pajacyk był za bardzo dopasowany (czyt.:ciasny:-D) ale gdy założymy luźniejszy to jest oki..poza tym te pajace z TESCO maja mocne napy...

reklama
To widze,ze nie tylko mi sie napki urywaja z ubranek 5-10-15 i SMYKA:angry::angry::angry:.Juz wiecej nie kupie.Natomiast body eraly days bardzo sobie chwale.Napki sa super mocne,.nieraz mocno ciagne i zadna sie nie urwala.
Konradowi kupilam w 5-10 -15 ocieplane spodenki odpinane w kroku i napki byly tak delkikatne,ze wlasciwie same sie odpinaly.Tesciowa zaszyla mi po calej wewnetrznej dlugosci i do przewijania sciagam mu je z tyłka.A tak kroka nie mogl zrobic.
Za kilka dni kolezanka ma mi przyslacz Anglii troszke ciuszkow,juz sie nie moge doczekac.Bluzeczka,ktora u nas na Allegro kosztuje 39 zł,tamkosztuje 16:szok:(firma Next).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry