Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy któraś z Was barała udział w Rozwojowym Klubie Malucha (nagrody za zakup w Tesco produktów: Fisher Price, Pampers, Nestle)???
Zebrałam przeszło 700 punktów, a nagrody nie otrzymałam. Na stronie Rozwojowego Klubu jest informacja, że program zakończony i mają nadzieje, że dzieci są zadowolone z zabawek. Infolinia programu nie działa.
zastanawiam się czy tylko ja nie dostałam nagrody, czy wszystkich tak zrobili![]()

Za kilka dni kolezanka ma mi przyslacz Anglii troszke ciuszkow,juz sie nie moge doczekac.Bluzeczka,ktora u nas na Allegro kosztuje 39 zł,tamkosztuje 16(firma Next).
W MAKRO dzis sprawdzałam i po 17 zł i kilka groszya my szukamy nan3 active w promocji bo dziś kupiłam za 18zł może gdzieś jest taniej![]()
W MAKRO dzis sprawdzałam i po 17 zł i kilka groszy
zapomniałam ile dokładnie ale cos 24 albo 34

super jest ta wyspa - Hubek tez ja ma i tez z tego konkursu i ja uwielbia - nauczył sie juz perfekcyjnie niemal wrzucać kulki gdzie trzeba :-)wczoraj wkońcu przysłali nagrodę z Rozwojowego Klubu Malucha :-):-):-)
![]()
Antosiu zadowolony
co to znaczy do godziny 6.00? codziennie? a raczej co noc? i od której?Tesco
do godz. 6.00 wszystkie zabawki -20% :-)