reklama

Promocjones skleponess:)

Dziewczyny, rzadko się wypowiadam (właściwie wcale:)), ale podczytuję i wiele razy skorzystałam z okazji, które polecałyście. Chcąc się odwdzięczyć informuję: w Biedronce wyprzedaż, i tak m. in.:
- ślimak smakosz klocków za 30zł
- klocki drewniane - 30zł
- lego duplo - 30zł
- kolejka elektryczna - 50zł
- ogromne ciężarówy firmy Wader - 30zł
- parking 3D firmy Wader - 30zł
- nawilżacze powietrza Clarus - 50zł

reklama
tak tak Astrid ja własnie kupuje z tego sklepu BliżejCiebie, mają swoja strone i=nternetowa i na allegro tez sprzedają
ja zawsze zamawiam odrazu 4 paczki, płacze 145 zł i mam przesyłke za free a i zawsze jakieś husteczki dorzucą w gratisie :-) a w sklepach sa srednio po 50 zł ! wiec jak tutaj za 36 to według mnie super ! :-)

MARI_ANNA dzieki za link tez skorzystałam i juz do mnie jedzie, zobacze czy sa takie dobre jak piszecie. Ja z hagisów byłam zadowolona bo mają szerszy pas do zapiecia a moja J ma duzy brzyszek i pampki jej sie wrzynały albo zjeżdzały pod brzuszek hihihihi. Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam.

MARI_ANNA dzieki za link tez skorzystałam i juz do mnie jedzie, zobacze czy sa takie dobre jak piszecie. Ja z hagisów byłam zadowolona bo mają szerszy pas do zapiecia a moja J ma duzy brzyszek i pampki jej sie wrzynały albo zjeżdzały pod brzuszek hihihihi. Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam.

To mam nadzieję, że będą Wam pasowały, bo musiałaś dużą ilość zamówić.

dziewczyny byłam wczoraj w deichmannie i jest promocja na buty dla maluchów z elefaneten takie trzewiki kosztuja 59 zł a kosztowały 119zł i jeszcze kilka par było z obniżka

dziewczyny byłam wczoraj w deichmannie i jest promocja na buty dla maluchów z elefaneten takie trzewiki kosztuja 59 zł a kosztowały 119zł i jeszcze kilka par było z obniżka

Przy okazji w Bartku też są promocje - nam się udało kupić super butki na wiosnę za 67 zeta i naprawdę i ładne i dobre:)

mam juz pieluszki w domu, sa super mieciutkie i fajowy obrazek J az go pocałowała hihihihi jeszcze jaz dzieki, bede czesciej tu zaglądac i zgapiac róznosci od was kobitki- no i jak sama cos super wypatrze tez sie oczywiscie podziele.

reklama
Dziewczyny potrzebuję namiarów na jakąś promocję pieluch, ale nie w Realu, bo mam w drugiej części miasta i więcej na paliwo wydam, niż zaoszczędzę na pieluchach.
W normalnych cenach nie będę kupować, bo chyba producenci poszaleli, by płacić grubo powyżej 50 zł za paczkę, już prędzej do Biedronki po Dada pójdę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry