Marzenaaa12
Fanka BB :)
Czy ktoś stosował proovulin ? Czy pomaga wyregulowac cykle ? Czy ktos z pcos to stosował?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej. Ja od 2 tygodni stosuje. W niedzielę wraca mój narzeczony z delegacji i zaczynamy starania. Mam nadzieję że w miarę szybko się uda.Czy ktoś stosował proovulin ? Czy pomaga wyregulowac cykle ? Czy ktos z pcos to stosował?
A ile saszetek bierzesz ? Widzisz jakies roznice po stosowaniuHej. Ja od 2 tygodni stosuje. W niedzielę wraca mój narzeczony z delegacji i zaczynamy starania. Mam nadzieję że w miarę szybko się uda.
Jedna dziennie. Roznicy narazie nie widzęA ile saszetek bierzesz ? Widzisz jakies roznice po stosowaniu
To trzymam kciuki. Mam nadzieję że u mnie też się poprawi. Wcześniej cykl miałam nawet po 50 dni później brałam tab antykoncepcyjne przez pół roku i jak robiłam przerwę po 21 to miałam normalnie krwanienia. Teraz 27 stycznia przypada mi @, zobaczymy..Ja wlasnie zaczynam 2 miesiac i chyba dziala bo w 11 dniu pecherzyk 13mm bo bylam u ginekologa na monitoringu . A przedtem nic niebylo