Przeniosłam tych kilka postów z wątku głównego.
Co do tytułu listy lutowych mamuś też juz dawno miałąm ochotę dopisac bez komentarzy, zaraz to zrobię.
Nie wiem jak rozwiązać sprawę wątku gratulacyjnego i gorącej linii. Pasowałoby mieć oba, żeby ważne SMSy nam nie uciekły wśród gratulacji. Może zróbmy tak, że utworzymy teraz jeszcze jeden wątek z gorącą linią, a potem jak się już wszystkie mamusie rozpakują, to połączymy z wątkiem gratulacyjnym i odkleimy, ew. damy do naszego archiwum (na samej górze) bo nie będzie nam już potrzebny. Co wy na to? Jakieś inne pomysły? Wiem, że najlepiej pisze się gratulacje zaraz po informacji, ale boję się, że w ten sposób moze nam jakaś ważna informacja nieopatrznie umknąć. A znowu zaśmiecać gratulacjami wątek główny lutówek, to też niezbyt pasuje.
Co do listy urodzonych dzieciaczków, ja bym najchętniej dała go na początku tego nowo utworzonego wątku, bo tam strasznie ginie pośród tych ankiet i wcześniejszej listy, no i wrzucałabym pierwsze fotki, zobaczcie, jak czerwcówki miały to fajnie zorganizowane
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...akowanych-czerwcoweczek-bez-komentarzy-37309/
A listę mamuś ew. rozważałabym z połączeniem wątku "Poznajmy się". Na początku byłaby lista mamusiek a później posty, w sumie co to nam przeszkadza. Trochę mnie denerwują te ankiety na początku, ale może da się coś z tym zrobić przy okazji zmian.
Co do zakupów, ja bym się jeszcze wstrzymała z porządkami, może połączymy, jak wszystkie mamusie się zaopatrzą w potrzebne rzeczy, a juz jesteśmy bardzo blisko końca.
Sorbek, wszelkie sugestie jak najbardziej mile widziane, to jest nasze wspólne forum, a my moderatorki nie musimy przecież mieć na wszystko złoty środek i super pomysł, ja jak najbardziej jestem otwarta na wszelkie pomysły!!!