reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ivo Dicarlo ;) jestem na etapie ogladania 'Zbuntowanego aniola' ;)
Iwo fajne, pozostale niezbyt.

reklama
dokładnie, Iwo kojarzy mi się ze "Zbuntowanym Aniołem" :-D
ale ogólnie imię ładne, gdybym miała mieć synka pewnie wzięłabym je pod uwagę, inna bajka, że mój Mąż na pewno był by na NIE :baffled:

Olaf fajne :tak: Iwo też niezłe - z 10 lat temu znajoma, właśnie pod wpływem tego serialu, tak nazwała synka ;-) Pamiętacie Isaury i Leoncia? :-) Ja w sumie samego serialu nie pamiętam, ale gdzieś czytałam, że takie imiona też wtedy nadawano :tak:
Ciekawe czy o naszej Natalii będą mówić Boska :-D:-D

Mój kot to Rysiek :-)

doti moaj Ola tez co chwiel inne imie wymysla:cool2:

hubson moj syn Wiktor /Wiki he he

Lili
Iwo i OLaf slyszalam ale Lew:no:

my nadal bez konkretow co do imeinai dzidzi-podobno corezcki:)ale na Ole mialam calkiem inne typy a wszpitalu 'Ole' wymyslilam wiec tym arzem tez moze tak bedzie:)

U nas ostatnio Jagoda spadła z piedestału. M. jest dumny z siebie bo wymyśli nowe piękne imię Melania - Mela. Mi się wydaje trochę wydumane, choć całkiem ładne. Znacie to imię? Dzieci o takim imieniu?

Ja nie znam nikogo o tym imieniu ' w realu', ale to imię seniorki roku Borejków z sagi książek M.Musierowicz "Jeżycjada"
Melania, a bliscy mówili Mila. Bardzo mi się podoba.

Mila bardziej mi się z imieniem Milena kojarzy i tu akurat mam złe konotacje. Od Melanii najfajniejsze zdrobnienie to Mela jak dla mnie.

Musierowicz... kiedy to było jak czytałam jej książki :-D

reklama
U nas ostatnio Jagoda spadła z piedestału. M. jest dumny z siebie bo wymyśli nowe piękne imię Melania - Mela. Mi się wydaje trochę wydumane, choć całkiem ładne. Znacie to imię? Dzieci o takim imieniu?
Ladne imie :)
Mam kolezanke, na ktora mowilismy Mela.Pelne imie ma Melisa :) bardzo mi sie podoba, kojace takie ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry