kamilaa919
Fanka BB :)
Mi na tym teście wychodziły słabe kreski, fakt że szybko łapał bo wychwycił też c. biochemiczną, ale jak dla mnie najlepiej wybarwiają się testy najprostsze rossmanowskie, spróbuj rano z porannego moczu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O przy pierwszej ciąży właśnie dowiedziałam się z tych rossmanowskich. Z pink wzięłam, bo najczulsze. Jutro kupię obydwa i zobaczymy.Mi na tym teście wychodziły słabe kreski, fakt że szybko łapał bo wychwycił też c. biochemiczną, ale jak dla mnie najlepiej wybarwiają się testy najprostsze rossmanowskie, spróbuj rano z porannego moczu![]()
Test niestety wyrzuciłam.Tez mi się wydaje, że jest delikatny cień, może bez tego „szkiełka” byłoby lepiej widać
A może też wyłapałaś biochemiczna?Test niestety wyrzuciłam.Ale chyba po wszystkim ,bo zaczęłam plamić takze chyba okres się rozkręca. A na teście kreseczka okazała się testowa.
Choc dziwne bo jestem 2 dni przed, a odkad urodziłam nie zdażyło sie by szybciej przyszedł.
Bardzo możliwe.. bo zaczęło się brązowawym plamieniem i już miałam nadzieję że to moze tylko plamienie implatacyjne. Ale niestety późnym wieczorem się rozkręciło i krew jest dziwna, niż zwykle mam przy miesiączce. Bardzo dużo w niej śluzu i barwa jest znacznie bledsza. I dziś już jest tego o wiele mniej... także może rzeczywiście to jest to..A może też wyłapałaś biochemiczna?
U mnie z kolei bylo tak, że kreski były, ale kiedy powtarzałam następnego dnia byly już jaśniejsze, aż w końcu biel raziła po oczach. Zaczęło się właśnie od brązowego śluzu, a potem się rozkręciło w taką intensywną, bardzo bolesną miesiączkę ze skrzepami. W następnym cyklu zaszłam bez problemu w ciążę, która teraz trwa i na razie jest wszystko dobrze, więc głowa do góryBardzo możliwe.. bo zaczęło się brązowawym plamieniem i już miałam nadzieję że to moze tylko plamienie implatacyjne. Ale niestety późnym wieczorem się rozkręciło i krew jest dziwna, niż zwykle mam przy miesiączce. Bardzo dużo w niej śluzu i barwa jest znacznie bledsza. I dziś już jest tego o wiele mniej... także może rzeczywiście to jest to..![]()
Dziś kupię test mimo wszystko i zobaczę co pokaze. Ale no na miesiaczkę którą mam zazwyczaj mi to nie wygląda. Bardzo dziwna sprawa. Super, gratuluje !U mnie z kolei bylo tak, że kreski były, ale kiedy powtarzałam następnego dnia byly już jaśniejsze, aż w końcu biel raziła po oczach. Zaczęło się właśnie od brązowego śluzu, a potem się rozkręciło w taką intensywną, bardzo bolesną miesiączkę ze skrzepami. W następnym cyklu zaszłam bez problemu w ciążę, która teraz trwa i na razie jest wszystko dobrze, więc głowa do góry![]()
Niestety dzisiaj czysto...Dziś kupię test mimo wszystko i zobaczę co pokaze. Ale no na miesiaczkę którą mam zazwyczaj mi to nie wygląda. Bardzo dziwna sprawa. Super, gratuluje !My z partnerem nie staramy się jakoś mocno, ani nie zabezpieczamy przed tym. Ale gdyby ten cień kreseczki rzeczywiscie okazał sie ciążą no to byłaby niespodzianka.
![]()