Mała.czarna
Fanka BB :)
Potrzebuje porady. Jestem w 5 tygodniu ciąży. Jest to moj druga ciąża pierwsza niestety straciłam. Od kilku dni odczuwam ból pleców który promieniuje mi na uda. Chwilami jest nie do wytrzymania. Czy ktoś tak miał?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie mam jutro. Mam nadzieje ze to normalneJa Ci nie pomogę jestem w 27 tyg i nie mam czegoś takiego , owszem bolą pachwiny ale to na tym koniec , a kiedy masz wizytę u gina ? powiedz mu o tym
Opisane objawy wskazują na rwę kulszową. Miałam ją kilka razy w ciąży, rónież w pierwszym trymestrze. Przejdzie, trzeba przeczekać.Potrzebuje porady. Jestem w 5 tygodniu ciąży. Jest to moj druga ciąża pierwsza niestety straciłam. Od kilku dni odczuwam ból pleców który promieniuje mi na uda. Chwilami jest nie do wytrzymania. Czy ktoś tak miał?
A jest to groźne dla dziecka ?Opisane objawy wskazują na rwę kulszową. Miałam ją kilka razy w ciąży, rónież w pierwszym trymestrze. Przejdzie, trzeba przeczekać.
Nie, dziecku nic nie grozi. Uciążliwe jest to dla przyszłej mamy - gdy macica się powiększa może uciskać na nerw; często gdy trochę podrośnie nerw zostaje odciążony. Czasem trwa to kilka dni (jak u mnie), ale potrafi boleć dłużej. Oby szybko ci się poprawiłoA jest to groźne dla dziecka ?
Bardzo dziekujeNie, dziecku nic nie grozi. Uciążliwe jest to dla przyszłej mamy - gdy macica się powiększa może uciskać na nerw; często gdy trochę podrośnie nerw zostaje odciążony. Czasem trwa to kilka dni (jak u mnie), ale potrafi boleć dłużej. Oby szybko ci się poprawiło![]()
Potrzebuje porady. Jestem w 5 tygodniu ciąży. Jest to moj druga ciąża pierwsza niestety straciłam. Od kilku dni odczuwam ból pleców który promieniuje mi na uda. Chwilami jest nie do wytrzymania. Czy ktoś tak miał?