marta18691
Fanka BB :)
Jestem zarejestrowana w urzędzieto może zacznij od stażu przez PUP albo jak@ś fundację?
Zawsze to kilka tysięcy miesięcznie do budżetu.?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem zarejestrowana w urzędzieto może zacznij od stażu przez PUP albo jak@ś fundację?
Zawsze to kilka tysięcy miesięcznie do budżetu.?
Oni chcą z całego roku dochód a nie za 1miesiacJak nic w styczniu nie dostaniesz bo mąż poszedł do pracy od 1 grudnia i masz dochód już za grudzień.
Może w większych miastach. A tutaj niewiem gdzie by szukać.
Już Ci pisałam, że do żabki każdego biorą. Nawet bez przyuczenia bo przyuczą Cię na miejscu. Wystarczy pogadać z przyszłym pracodawcą.Może w większych miastach. A tutaj niewiem gdzie by szukać.
a gdzie pracują inni? Czy całe miasto bezrobotne?Może w większych miastach. A tutaj niewiem gdzie by szukać.
No ale to chyba w zasiłkach rodzinnych a nie w doraźnej pomocy z MOPSu. Wiem co znajoma składała i mówiłaOni chcą z całego roku dochód a nie za 1miesiac
No to znajdź teraz gdzie potrzebują niani. Wszędzie trzeba dojeżdżać daleko.Wszędziemy mamy szukać za Ciebie? Nawet nianią bys mogla być.
To się przeprowadźcie w miejsce, gdzie jest praca. Bo co, masz zamiar tak całe życie siedzieć i żebrać?Może coś w styczniu
No to znajdź teraz gdzie potrzebują niani. Wszędzie trzeba dojeżdżać daleko.
W rodzinnym tak z 1miesiaca a tej innej chcą za cały rokNo ale to chyba w zasiłkach rodzinnych a nie w doraźnej pomocy z MOPSu. Wiem co znajoma składała i mówiła