• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Proszę o pomoc zbiórka pomagam.pl

Jeśli chodzi o pracę to żyjemy teraz w takich czasach, że wystarczy tylko chcieć pracować. Do dużych marketów wystarczy wysłać swoje CV i przez Rodo nic nie musisz sama osobiście zanosić. Także wystarczy poświęcić chwilę na napisanie porządnego CV i aplikowanie. W takich sklepach jak Biedronka zawsze brakuje personelu. Dino...Lidl. warto spróbować.
Jeśli chodzi o zrzutkę to czas najwyższy wsiąść się w garść i iść do pracy. A godziny pracy możesz zawsze z kierownikiem dogadać.
Każdemu na swój sposób jest ciężko, ale wystarczy nie żyć ponad stan... Znam taką rodzinę gdzie tylko mąż pracuję i mają 3 dzieci...wierz mi dają radę i nikogo nie proszą.

reklama
J

Jak było coś zaoszedzone to zawsze coś się działo jak nie auto popsute, to w domu dach ciekl... I tak wkoło było
I tak przez 10 lat? A Ty myślisz, że inni mają inaczej? Że nam kasa spada z nieba? Ty przez 10 lat i licencjat byś zrobiła przy dzieciach, zwłaszcza, ze po drodze był covid i mozna było studia zrobić zdalnie, a i pracę zdalną byś mogła wtedy gdzieś dostać.

Jeśli chodzi o pracę to żyjemy teraz w takich czasach, że wystarczy tylko chcieć pracować. Do dużych marketów wystarczy wysłać swoje CV i przez Rodo nic nie musisz sama osobiście zanosić. Także wystarczy poświęcić chwilę na napisanie porządnego CV i aplikowanie. W takich sklepach jak Biedronka zawsze brakuje personelu. Dino...Lidl. warto spróbować.
Jeśli chodzi o zrzutkę to czas najwyższy wsiąść się w garść i iść do pracy. A godziny pracy możesz zawsze z kierownikiem dogadać.
Każdemu na swój sposób jest ciężko, ale wystarczy nie żyć ponad stan... Znam taką rodzinę gdzie tylko mąż pracuję i mają 3 dzieci...wierz mi dają radę i nikogo nie proszą.
No to ja wysyłałam ostatnio do mają,Rossmana ,Lidl ale odmowy wszędzie były i co ja poradzę na to ja nie mam za bardzo w CV prac długich wszystkie takie dorywcze były

No to ja wysyłałam ostatnio do mają,Rossmana ,Lidl ale odmowy wszędzie były i co ja poradzę na to ja nie mam za bardzo w CV prac długich wszystkie takie dorywcze były
Moja siostra, wróciła teraz do Polski tzn w styczniu tego roku z Wietnamu. Młoda jest. Była tam 3 lata. Prze wylotem też nie miała jakoś wybitnego CV. Właśnie pracę dorywcze.
Osiedlili się tutaj z mężem i dzieckiem i nikt w CV jej nie wypominał, że za mało ma miejsc pracy. Wysyłała CV ALEA chodziła i rozmawiała, miała chęci do pracy. Jak nie tak to telefony wykonywała tam gdzie CV rozesłała.
I finalnie tą pracę dostała. Nie wymarzoną ale ją ma. A powtarzam nie ma dużo w CV

To może lepiej wpisywać w CV tylko te prace gdzie miałaś umowę. Dorywczymi pracami nie zaprzątaj sobie głowy. Później i tak świadectwa pracy się liczą.
A CV możesz wysyłać do upartego. I aż się uda. Praca z nieba nie spada. Wystarczy chcieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry