Natalia1208
Fanka BB :)
Dziś już lepiej. Syrop bardzo pomógł, córka mogła spokojnie spać w nocy. Dziś jest lepiej, kontynuujemy antybiotyk po prostu, jeszcze na noc damy syrop i oby było lepiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój syn jak miał zapalenie krtani to kaszlał od 15 do 19 dosłownie bez przerwy. Żadne syropy nie pomagały. Dopiero steryd spowodował, że mógł na chwilę przestać i wreszcie zasnąć. Nie zalecalam sterydu, tylko wizytę u lekarza. Na własną rękę nie podaje leków, tylko z zalecenia. I takie właśnie było, by zrobić inchalacje nebudem, czyli właśnie sterydem. Tyle, że o zwiększonej dawce, niż normalnie zapisuje się dzieciom. Mała nie przynosiła efektu. I podkreślam, że wszystko z ZALECENIA LEKARZATak na marginesie: moja ma przy kazdym przeziebieniu zapalenie krtani. Nie mieszksmy w Polsce i o zadnych sterydach nie bylo mowy poza urlopem w Polsce, gdzie lekarka zrobila jej inhalacje ze stetydem praktycznie mnie nie pytając. Nawilzac powietrze, inhalacje z soli fizj. i obserwowac, lepiej mieć zimniej w domu, jak mowisz, ale ja bym nie podawala sterydow.