Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MAJU KOCHANIE WALCZ !!!!!! NIE PODDAWAJ SIE ..WSZYSCY CZKAJA NA tWOJ USMIECH I PLĄSY...wALCZ KOCHANA WALCZ !!!!
Zdrowaś Maryjo
Łaskiś pełna
Pan z Tobą
Błogosławionaś Ty między niewiastami
i błogosławiony owoc żywota Twojego
Jezus.
Święta Maryjo Matko Boża
Módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinie śmierci naszej
Amen
Nie wiem co mam powiedzieć, bo na dramat tak malutkiego dziecka nie znajduję odpowiednich słow. W każdym razie zaraz wykopię swój różaniec i odmówię za zdrowie Majeczki. Nie daj się mała!!!
Mońcik, świeci się przy Tobie zielone światełko, mam cichą nadzieję, że przekażesz jakieś lepsze wieści. Kochana, tulę Cię w myślach do serca i chciałabym Ci przekazać wszystkie swoje siły, aby Cię choć odrobinę wspomóc....
"Niech Cię Pan błogosławi i strzeże. Niech Pan rozpromieni swe oblicze nad tobą. niech cię obdarzy swą łaską. Niech zwróci ku tobie oblicze swoje i niech cię obdarzy pokojem." (Lb 16, 24-26)
Maju modlimy się za Ciebie!!!!!!!!!!!!
weszłam tu i nie wierzę w to co czytam :------(
MMM trzymajcie się kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maju Walcz słoneczko!!!!!!!!!!!!