reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam nadzieje że wszystko dobrze sie powiedzie MUSI SIE UDAC ZEBY NIE BYł JUZ ZADEN RESPIRATOR POTRZEBNY.MAJECZKO KOCHANA TRZYMAMY KCIUKI :-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE WIERZYMY W CIEBIE .JA I WSZYSTKIE E-CIOTECZKI. CZEKAM NA DOBRE WIESCI I NA ZADNE INNE.BUZIACZKI MALENKA MODLIMY SIE ZA CIEBIE.Zobacz załącznik 63655

anioł z serduszkiem.gif

reklama
Będzie dobrze!!! Maja sobie poradzi!!
Dziś dzień dobrych wieści!
Moja koleżanka, którą poznałam w szpitalu, po ciężkich i smutnych przejściach w pierwszej ciąży, dzisiaj urodziła zdrową córeczkę!!! To pierwsza dobra wiadomość. ;)
Druga, to ekstubacja Mai!!! Wierzę, że się uda i nie trzeba będzie robic tracheotomii!!!
A na trzecią jeszcze czekam - nienarodzone dziecko - jeszcze nie wiadomo co i jak.
Ale modlę się i wierzę, że będzie dobrze!!!

My mamy za to dzis dzień złych wiadomosci:-(, ale mam nadzieję że ta o Mai wszystko odmieni i będzie już dobrze trzymam kciuki za naszą pszczółkę;-).

Oh..ja też sie boję! Ale musi być dobrze...bardzo w to wierzę...
Szkoda mi Moniki bo napewno ma taką nerwówkę że hoho!!!
Przytulam was MMM
Maju...oddychaj skarbie...tylko oddychaj spokojnie a będzie już coraz lepiej!

wierze ze bedzie dobrze :)

ja od dluzszego czasu Mala Duza dzielna dziewczynke ze podola i juz niedlugo przejdzie na normalny oddzial..:tak:

mam prozbe ..podajcie mi adres majuni na priwa...bardzo prosze..nie zdazylam wyslac karteczki urodzinowej wiec wysle spoznony prezencik :tak: aby dodawal jej sil .. i towarzyszyl w szpitalu

hej dopiero ze spacerku wrocilam:-) a tu takie super wiesc:tak:
wiecie a ja sie nie boje wierze ze mamy juz z gorki:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry