Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
No i wiedziałam, że wczorajszy dzień był dniem dobrych wieści!!!
Maja wygląda cudownie i dobrze się trzyma!!! A modlitwy jeszcze Jej pomogą!!
Wasze modlitwy o nienarodzone dziecko również pomogły!!! Dzidziuś zdrowy, w ciągu tygodnia przybrał 300 gram!!
I wierzę, że jeszcze przez miesiąć (który mu pozostał do narodzin), przybierze tyle ile potrzeba!! 
Ale modlę się nadal i o Maję i o Dzidziusia, o Zosię, Malwinkę, Weroniczki dwie, Maciusia, Filipka, Wiktorka i wszystkie dzieciaki na świecie!! Te chore i te zdrowie, aby nie musiały cierpieć, bo nikt na świecie nie zasługuje bardziej na radość i zdrowie jak właśnie dzieci!!!
Dziękuję Wam E-cioteczki za wsparcie!! Jesteście moją drugą rodziną!!
)
Monika, Maja wygląda cudnie!! Zupełnie zdrowa Dziewczynka!!! Nasza Kochana Kruszynka!!
Maja wygląda cudownie i dobrze się trzyma!!! A modlitwy jeszcze Jej pomogą!!
Wasze modlitwy o nienarodzone dziecko również pomogły!!! Dzidziuś zdrowy, w ciągu tygodnia przybrał 300 gram!!
Ale modlę się nadal i o Maję i o Dzidziusia, o Zosię, Malwinkę, Weroniczki dwie, Maciusia, Filipka, Wiktorka i wszystkie dzieciaki na świecie!! Te chore i te zdrowie, aby nie musiały cierpieć, bo nikt na świecie nie zasługuje bardziej na radość i zdrowie jak właśnie dzieci!!!
Dziękuję Wam E-cioteczki za wsparcie!! Jesteście moją drugą rodziną!!
Monika, Maja wygląda cudnie!! Zupełnie zdrowa Dziewczynka!!! Nasza Kochana Kruszynka!!

aż się serce raduje
troszkę się boję ... bo dzisiejszy dzień jest bardzo ważny, w końcu to druga doba po ekstubacji .... oby wszystko było dobrze....