Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jaki Bóg może mieć cel, aby tak maleńkie dzieci cierpiały? Aby cierpieli rodzicie, bliscy? W jakim celu???

DorisW , czytałam Twoją historię i nie ośmieliłabym się nigdy Cię osądzac. Nie będę sie wymądrzac czy masz, czy nie masz prawa mówic niektóre rzeczy. Jesteś wspaniałą matką dla swoich dziewczynek i jestem pełna podziwu dla Ciebie i tego co robisz. A o nas niech mówią nasze czyny, nie słowa.Długo sie zastanawiałam czy co kol wiek napisać (na usprawiedliwienie) może parę słów < przepraszam Mońcik że to piszę na twoim forum wybacz >
więc piszę.
Jestem osoba wierząca,nie potrzebuję nawracania,ale moje uczucia do (Boga)są mieszane.Po prostu nie słucha mnie na początku rozumiem czemu mnie nie słuchał (modliłam się i prosiłam nie oto co trzeba)ale teraz jak zmieniłam swoje prośby i modlitwy tez mnie nie słucha.
Ostatnio prosiłam go przyjmowałam nawet komunie w tej intencji a tu trach...parę dni mija i co jest złamanie ok.pomyślałam w końcu ma taką chorobę poszłam do kościoła modlę sie proszę Boga przyjmuję komunię (żeby tak nie cierpiała )a tu co cały tydzień nie przespanych nocy dziecko krzyczy aż palce gryzie z tego (bólu )-bo nie wiem co to jest...
![]()
![]()
![]()
![]()
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Bóg zna odpowiedź, ja niestety nie
cały czas wierzę, że będzie dobrze (nawet jeśli tracheotomia będzie potrzebna, to tylko dla twojego dobra)
zaczynam rozumieć czemu tak piszesz... trzymaj się, wierz i ufaj... nie chcę się rozpisywać, bo to nie jest odpowiedni wątek...
Majeczko !!!! Jestem Ciekawa Co Tam Dziś U Ciebie .czy Juz Jest Poprawa I Moze Nie Dojdzie Do Tracheotomii..zbieraj Siły Perełeczko Dziś Ide Do Koscioła I Ta Msze Ofiaruje W Twojej Intencji I Malwinki Z Taka Sama Wada.a Msza Jest Szczegolna Bo Moja Bratanica Bedzie Miala Chrzest Swiety Takze Wierze Ze Moje Intencje Na Cos Sie Zdadza.a Teraz Wypoczywaj Kochana!!!!!buziaki Od Moich Coreczek Ktore Takze Ci Kibicuja Od Nadii I Zuzi.
... i ważne jest co my z tym zrobimy ............