Moniko, dziękujemy, że mimo wszystko znalazłaś siły i czas, aby do nas zajrzeć. Przytulam Was mocno i modlę się wciąż...
Majeczko, Aniołku nasz słodki... (*)(*)(*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się, że z Filipkiem w porządku. Dobrze, że Monia ma blisko siebie takie przyjazne osoby jak TY. Oboje z Marcinem są wzorem do naśladowania.No jestem kochane....ale długa przeprawa z tymi postami....ale dobrze, rozumiem...dla Mai to wszystko.
Po pierwsze wieniec....jutro podam wam jaka suma jest na kącie..coś czuję że spora![]()
dziś nie udało mi się wskoczyć do banku....ale jutro na 100%
Kontrola Filipka wyszła pomyślnie...gorzej z moimi emocjami w szpitalu....ahhh((
Rozmawiałam z Moniką.....płakałyśmy....tęskni bardzo.....ale taka wiara jaką ma dodaje jej sił.
Jestem pełna podziwu i wiary ze będzie dobrze i Monika sobie poukłada zycie...na nowo.....modlę się o to!
Majuniu
[*]