Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może Ewo Ty byś pomyślała o tym, że skoro zarówno Mama Mai jak i teraz jej Babcia chcą tutaj z nami pisać, to nie czują się "tymi bzdurami" szczególnie urażone, a przeciwnie, znajdują tu dość ciepła które jest im teraz potrzebne?
Gdyby tak nie było, myślę że żadna z nich by się tu już nie pojawiła. Daruj sobie więc mało subtelne komentarze.... i idź śledzić inne wątki, skoro ten Ci nie odpowiada!
zgadzam się z Tobą Olu...myślę że bardziej taki post jest nie na miejscu niż owe bzdury i zdjęcia...A może Ewo Ty byś pomyślała o tym, że skoro zarówno Mama Mai jak i teraz jej Babcia chcą tutaj z nami pisać, to nie czują się "tymi bzdurami" szczególnie urażone, a przeciwnie, znajdują tu dość ciepła które jest im teraz potrzebne?
Gdyby tak nie było, myślę że żadna z nich by się tu już nie pojawiła. Daruj sobie więc mało subtelne komentarze.... i idź śledzić inne wątki, skoro ten Ci nie odpowiada!