Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SZOK......................A kiedy to było, jeśli można wiedzieć?
Ja poroniłam w 2006 r. (15 tydz.) i pytali mnie, czy chcę zabrać "jajo płodowe" - tak nazywali moje dzieciatko :-(
Dlatego jestem mocno zdziwiona, o ile nie zszokowana, ze Tobie ktos robił łaske i musiałaś wykradać maleństwo! Niesłychane!!![]()

własnie ale szok !!!!! moja kolznka nawet pół maciezynskiego dostała i zasiłek pogrzebowy !! ale co to wszystko jak dziecka nie ma !!z tego co sie oreintuje to aby rodzice mogli pochowac swoje malenstwo musi ono wazyc 501g wg przepisow szpitalnych wtedy jest "uznawane " jako dziecko , wiem bo kolezanka moja miala cyrki w szpitalu a jej malenstwo urodzilo sie mniejsze i uprosili polozna aby wpisala wieksza wage , chore to jak nie wiem co te przepisy i uregulawnia prawne![]()
:-(Kurcze!! Okazuje sie, że nawet macierzyński przysługuje w takim wypadku!!! ja oczywiście nic o tym nie wiedziałam....
Źródło: Poronienie - informacje dla Ciebie

Ach.... dziewczyny TO JEST STRASZNE!!!
Ja nie chcę w takim kraju mieszkać
BARRRRRDZO Wam współczuję i mooooocno przytulam

...I jak tu wracac do kraju z chorym dzieckiem?
mamy juz dosyc stanow i chcemy wracac ale jak? Co za swiat...

:-(. Ponadto chyba nie wydali by mi dziecka, bo to był zaledwie zarodek, ale najgorsze jest to,że ty się przejmuszesz,bo straciłaś dziecko, a taka pielęgniarka potrafi powiedzieć " nich się pani nie przejmuje przecież to coś to jeszcze nie było dziecko"