- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
...kiedy odchodzi dziecko, wali sie cały świat, nie masz juz sensu dalej zyc wiem cos o tym. najwazniejsze to miec bliskich obok siebie i wiezyc ze sa! trzymaj sie, pomodle sie o twojego skarba! buziaki:-(
madzia8310
Fanka BB :)
Wciąż niebo płacze.........a ja razem z nim.
Nie potrafę się pogodzić......ogarnąć.
Za chwilę powinny być wiadomości z wizyty.dziś ich nie będzie ((((
Nie potrafę się pogodzić......ogarnąć.
Za chwilę powinny być wiadomości z wizyty.dziś ich nie będzie ((((
Rudson
Mamy październikowe 2007
Majeczko tak bardzo modlilam sie o Ciebie...
Dlaczego ten swiat jest tak niesprawiedliwy
Dlaczego ten swiat jest tak niesprawiedliwy
kachasek
matka-wariatka :)
:----(Za chwilę powinny być wiadomości z wizyty.dziś ich nie będzie ((((
Noukie
Majowa mama 2007
Nie było wiadomości po 11.00:-( nie ma po 16.00:-( nie będzie po 20.00:-(......im dłużej o tym wiem tym gorzej nie potrafie wcale tego przyjąć do świadomości......
Światełko pali sie od 8.00 rano i będzie się jeszcze długo paliło..............
Światełko pali sie od 8.00 rano i będzie się jeszcze długo paliło..............
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Nie da się teraz wytłumaczyć czemu Maja odeszła. To pytanie pozostanie bez odpowiedzi.
Jednak moim skromnym zdaniem, każde istnienie ma swój cel. Każde dziecko które się rodzi, zdrowe czy chore pojawia się na świecie nie na darmo.
Nie sposób się niezgodzić, że życie Mai było pełne cierpienia, ale też doświadczyła ogromnej miłości ze strony swoich rodziców.
Wiele z nas, osób śledzących jej walkę i modlących się o szczęśliwe zakończenie odkryło siebie na nowo, zyskało wiarę w drugiego człowieka, postanowiło zmienić coś w swoim życiu i dawać z siebie więcej innym ludziom.
Jest mi tak smutno, tak bardzo wierzyłam, że Maja wyzdrowieje, że nasza wspólna modlitwa to sprawi.
Nie mogę przyjąć do wiadomości, że ją straciliśmy.
Kondolencje z głębi serca dla Moniki i Marcina.
Jednak moim skromnym zdaniem, każde istnienie ma swój cel. Każde dziecko które się rodzi, zdrowe czy chore pojawia się na świecie nie na darmo.
Nie sposób się niezgodzić, że życie Mai było pełne cierpienia, ale też doświadczyła ogromnej miłości ze strony swoich rodziców.
Wiele z nas, osób śledzących jej walkę i modlących się o szczęśliwe zakończenie odkryło siebie na nowo, zyskało wiarę w drugiego człowieka, postanowiło zmienić coś w swoim życiu i dawać z siebie więcej innym ludziom.
Jest mi tak smutno, tak bardzo wierzyłam, że Maja wyzdrowieje, że nasza wspólna modlitwa to sprawi.
Nie mogę przyjąć do wiadomości, że ją straciliśmy.
Kondolencje z głębi serca dla Moniki i Marcina.
reklama
I
iiwka
Gość
o rany... Siedzę i ryczę. Mam w głębi żal że Bóg pozwala na coś takiego!!!!!!!!!!!
Maju śpij spokojnie...
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Maju śpij spokojnie...
[*]
[*]
[*]
[*]