Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pocieszenie Ci przyznam, że ja też mam niski próg bólu, u dentysty za każdym razem znieczulenie biorę (mąż się śmieje że mnie, że jeszcze na przeglądzie zębów też powinnam brać). A oba porody przeżyłam bez znieczuleń i owszem bolało ale naprawdę jest to do przeżyciaDziękujeNo na pewno, ja i szczęście przy bólu
Mam bardzo niski próg bólu, także myśle, ze apogeum dopiero mnie czeka.
Trzymajcie kciuki, trzymajcie!![]()
W moim szpitalu nawet nie ma czego takiego jak znieczulenieNa pocieszenie Ci przyznam, że ja też mam niski próg bólu, u dentysty za każdym razem znieczulenie biorę (mąż się śmieje że mnie, że jeszcze na przeglądzie zębów też powinnam brać). A oba porody przeżyłam bez znieczuleń i owszem bolało ale naprawdę jest to do przeżycia![]()
W moim szpitalu nawet nie ma czego takiego jak znieczulenietakże wyboru nie mam.
Leżę pod oxy, zobaczymy jak się to rozwinie….
Każdy skurcz przybliza do spotkania z dzieckiemSkurcze po ok godzinie od oxy były, teraz mimo zwiększenia dawki się wyciszyłyZaraz mają przebijać, by rozkręcić imprezę
Na impreze to sie maly szykuje ale sylwestrowąSkurcze po ok godzinie od oxy były, teraz mimo zwiększenia dawki się wyciszyłyZaraz mają przebijać, by rozkręcić imprezę
Rozkrecilo sieNa impreze to sie maly szykuje ale sylwestrową![]()
Pozwolili Ci sie ruszyc z lozka, skorzystac z pilki na przyklad? pisalas ze na porodowce juz mają.
Jakie to prawdziweKażdy skurcz przybliza do spotkania z dzieckiem![]()