Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale warunki inne życie tansze a za opiekunke to tak 500 zł minimum do 800 ale mnie by sie to nie kalkulowało bo by mi zostawało 200 zl
( oczywiscie jak mnie zatrudnia bo na razie ten piekielnie majętny staż)ciężko! ja przez pół miesiąca na nianię będę pracować a drugiej pół na kredyt

tylko słyszałam , " daj ją Izunia ponoszę ją ,przewinę, uspię ..." no cholera jasna to MOJE dziecko.... ale na szczęscie ciocia jest już tylko złym wspomnieniem i tematem rozmów jaka to ze mnie zła osoba!
deliszysz bedzie!
...
ale sama reagowałam podobnie raz mlody sie rozpłakał u mnie na kolanach bo chciał pilota a tesciowa podbiegła i do mnie ze ona go uspokoi
a ja jej na to spokojnie " Matce dziecko pani wyrywa?"
zgasiło ja potem oczywiscie T. sie ode mnie dostało i tez ja ochrzanił
ło się rozpisały ranne ptaszki.widać ze nocki były extra.nasza też dziś.poszła spać po 21 i spałyśmy do 8.30.no ja raz wstawałam na siusiu(co mnie bardzo irytuje zawsze w nocy)i raz zeby obadać czy jest przykryta bo lubi się rozkopać.ale tak to ani razu nie płakała w nocy.zjada cale jako pół kanapki i panienka najedzona.
a co to płacenia teściowym ciotkom czy komuś tam to ja już wolałabym zrobić kasting i wybrać opiekunkę.tydzień z taką w domu bym siedziala przed praca i zobaczyla czy sie nadaje bo słowa i uśmieszki do naszych dzieci to nie wszystko.płace jej za opieke i nie wtraca mi sie nikt i mam spokoj.a moja tesciowa chetna przyleciec.serio nawet swoja prace we włoszech by odłożyła na rzecz opieki DARMOWEJ nad moja przylepka.która własnie siedzi mi na kolanach i mnie głaszcze:-)ma az do 4 opuchniete dziasładeliszysz bedzie!
ja tez tak mam ze mysle ze ona moze jest chora a ja nie widze!ale to nasze urojenia![]()

Framama monika z Mnie sie wydaje że one chcialy pomoc to tak bardziej obiektywne na to patrze![]()
edit Framama łykaj skrzyp i migiem do fryzjera sciac włosy

włosami to sie nie martw normalne po porodzie.mozesz brac jakies babletyto też jak tak zrobiłam jak mówisz zorganizowałam casting no i jest wybrana niania. no i takiej zawsze mogę powiedzieć co mi się podoba a co nie , a nie jak do ciotki podchodzić jak do jeza żeby coś powiedzieć.
jej jak ja ci zazdroszczę ja już 2 kawę pije. a włosy to mi tak wypadają, że szok . mąz mówi , że "linieje":-) ale to nie żarty ja pół włosów stracę bo mi wypadają a drugie bo mi córeczka skutecznie wyrywa ciągnąc niemiłosiernie;-)