Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzę,że cięzko....

, wczoraj bardzo mało jadła( raczej to było wmuszanie), bardzo marudziła i ciągle tak dziwnie podsypiała, zero usmiechu, gaworzenia i tylko jak piastki do buzi wkładała to się uspokajała na chwilkę, w nocy co 2 godzinki pobudka ale już trochę jadła a dzis znowu to samo tylko juz cycy nie dawałam bo nie chciała tylko zastępcze to zjadła150 ml,:-) ale strasznie dziwnie się zachowuje...jak nie moje dziecko
jakos duzo kicha i parę razy kaszlnęła.Grunt to nie wiedzieć co jest własnemu dziecku, szkoda,że lekarzem nie zostałam

w dzien.... nocka z soboty na niedziele tez nie za fajna bo młody się obudził o 3 bo sie cały zasikła i skonczyło sie na tym ze wszystko poszło do pralki a on spał ze mna, a dzisiejsza noc rewelacja zasną wczoraj o 19:30 obudził sie o 4:30 na jedzenie i spał do 6:30 bo jak ja wstaje to on oczywiscie tez musi

no idz z nią do lekarza ale ja myslę że to ząbki.tak właśnie.a kaszelek to pewnie slinkaojjjj....widzę,że cięzko....
Fajnie,że Wam smakowało :-)
A ja się zamartwiam i to tak bardzo się zamartwiam, chyba mam dziecko chore ale tak do konca nie wiem...tak wogole to ja nic nie wiem i to mnie wkurza, wczoraj bardzo mało jadła( raczej to było wmuszanie), bardzo marudziła i ciągle tak dziwnie podsypiała, zero usmiechu, gaworzenia i tylko jak piastki do buzi wkładała to się uspokajała na chwilkę, w nocy co 2 godzinki pobudka ale już trochę jadła a dzis znowu to samo tylko juz cycy nie dawałam bo nie chciała tylko zastępcze to zjadła150 ml,:-) ale strasznie dziwnie się zachowuje...jak nie moje dziecko
jakos duzo kicha i parę razy kaszlnęła.Grunt to nie wiedzieć co jest własnemu dziecku, szkoda,że lekarzem nie zostałam
![]()

zawsze dałam zamiast tego wiejski
i chyba tez podobnie zrobie bo pysznie sie czyta
a rodzinnego to wtedy miała 45 zl czy jakos tak
i teraz to mi sie nic nie należy
eh taki ten nasz kraj. Twój maż to widze prace ponad wszystko kocha
...
a tam gadasz!to był przepis na dietetyczne zimne ciachomaria sałatka super ale musze cos innego dac niz ser feta bo ja z tych co fety nie lubiazawsze dałam zamiast tego wiejski
i chyba tez podobnie zrobie bo pysznie sie czyta
Monika z to ja sie przeprowadzam nam zabrali rodzinne bo dochód na osobe przekroczył mi ten minimalny o jakies 4 zła rodzinnego to wtedy miała 45 zl czy jakos tak
i teraz to mi sie nic nie należy
eh taki ten nasz kraj. Twój maż to widze prace ponad wszystko kocha
...
ANAAAmam nadzieje ze podziała
aniamacek niektórzy sie odchudzaja a ty takie przepisy dajesz ze ja sie zastanawiam kurcze za jakie grzechy mam tak cierpiec i sobie pysznosci odmawiac
No i nadrobiłam;-)

Ciesz sie ze nia masz takiego sasiad jak ja od 4,30 tak mniej wiecej do 7 bo puzniej wychodzi do pracy trzaska dziwami zwsze 10 razy jak wychodzi i wchodzi do domu, na klatce na caly glos wola kota. Na dole jet piwnica z kratmi metalowymi taz ja trzsaka. Rower na klatce trzyma ze ja z wozkiem nie moge przejsc a tylko zwroc mu uwage osob jest jeszcze bardziej zlosliwy kot sra na klatce nawet nie sprztnie ile razy na wycierczce bylo narobione. Pisma dostaje i z Spółdzielni i z Policji ale dzidowi nic nie zrobia bo ma zołte papiery. To dopiero uciazliwy sasiata tam gadasz!to był przepis na dietetyczne zimne ciacho
no ja teraz szukam mieszkania!bo znając siebie to zachlastam sąsiadów jak zrobia jeszcze raz taką impreze
Ciesz sie ze nia masz takiego sasiad jak ja od 4,30 tak mniej wiecej do 7 bo puzniej wychodzi do pracy trzaska dziwami zwsze 10 razy jak wychodzi i wchodzi do domu, na klatce na caly glos wola kota. Na dole jet piwnica z kratmi metalowymi taz ja trzsaka. Rower na klatce trzyma ze ja z wozkiem nie moge przejsc a tylko zwroc mu uwage osob jest jeszcze bardziej zlosliwy kot sra na klatce nawet nie sprztnie ile razy na wycierczce bylo narobione. Pisma dostaje i z Spółdzielni i z Policji ale dzidowi nic nie zrobia bo ma zołte papiery. To dopiero uciazliwy sasiat
Zapomnialam dodac ze po 22 drazni sie psu aby szczekal.
![]()
dotkliwie nawet