goniasobol
Fanka BB :)
Ja stosowałam te czopki ale jakoś nie wydaje mi się żeby pomogły A czemu myślisz że jak dostaje mniej mleka to lepiej śpi? to jakiś sposób na spanie? chętnie bym wypróbwała bo u nas nocki też nie bardzo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

musli???jakie musli???napisz mi bo ja juz nie mam pomysłów na śniadanka.Nie.to nie sposob na spanie...;-)
Ja poczatkujaca mamusia to nie wiedziala do konca jak z bobo postepowac,wiec pchala jej mleko 5 razy dziennie a ta niechetnie pila i malo do tego...teraz dostaje 3 razy dziennie i wypija rozsadne ilosci w koncu;-) do tego sniadanie rano(müsli) obiadek i kolacja.Mleko rano jak wstanie, okolo 15 i wieczorem przed pojsciem spac i jest git.Tym sposobem chyba jej nie upase
Do tego czopek na dobranoc i dziewcze spi...lepiej niz dotychczas.![]()

i znowu ląduję na ostrej diecie

a ja sobie na śmietankowca juz pozwoliłam i na kawkę z odrobiną mleka...ech, no i nutramigen dostałam jakby coś i trochę leków. Podobno jak się już jej ta alergia ustabilizuje i spać mi zacznie normalniej a nie po 10-20min. Zobaczymy, Jeszcze tylko posiewy porobić i wszystko posprawdzać. Ola waży 6100 w 12 tyg - martwiłam sie że mniej bedzie:-)
heheeh
tak być powinno ale u mnie tak nie ma!spała 15min. w dzień a spać poszła o 22.30.raz się obudziła z wrzaskiem o 24.30 no ale potem do 8.50 spała,teraz grasuje hihihi dzis nie ma wiatru wiec pospi na balkonie te 15min.dzień dobry
a my po wizycie u lekarza, mała ma alergię pokarmowąi znowu ląduję na ostrej diecie
a ja sobie na śmietankowca juz pozwoliłam i na kawkę z odrobiną mleka...ech, no i nutramigen dostałam jakby coś i trochę leków. Podobno jak się już jej ta alergia ustabilizuje i spać mi zacznie normalniej a nie po 10-20min. Zobaczymy, Jeszcze tylko posiewy porobić i wszystko posprawdzać. Ola waży 6100 w 12 tyg - martwiłam sie że mniej bedzie:-)
Jolka- co do chwaleia dzieci, ja jak tylko pochwalę Olę to juz tego samego dnia mam o 180 stopni zwrot, niestetyheheeh
maria09- a to nie jest tak,że jak dzieco śpi dobrze w dzień i wypocznie to i na wieczór lepiej zasypia i ładniej śpi w nocy? gzdies przeczytałam o tym...
monika- raz na dwa tygodnie to naprawdę sukces, mam nadzieję,że u mnie też tak bedzie![]()

Zeby moja mala tak robila ona jak spi godzine w dzien to juz musi byc brdzo alez to brdzo zmeczona.no a moja panna po 15min.drzemce w dzień lata jak szalona.nie rozumiem tego.czasami śpi 3h w dzień.i pada po 20 a taraz oooooo matkooooo