Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nigdy nie byłam typem S , bardziej w L. No a teraz to powiedzmy powyżej 40 jest 

ale niestety narazie NIET 
framama a pokaż swoj łup:-) Jaki z nowu wieloryb???? Nie mów tak o sobie !!!!!!! i przychylam sie do zdania mari09 wazysz pewnie malutko a katujesz sie niepotrzebnie
aniamacek a dzis nocka lepsza niz wczoraj?
Co sie dzieje z moniką z???????????
O tym żelu do dziąsełek nie słyszałam - używam bobodenta- muszę go kupić. Ale wczoraj kupiłam granulki homeopatyczne na ząbkowanie-podobno dobre, mam nadzieje, że pomoże. Ta noc była już troszkę lepsza- poszła spać o 20.30, była bardzo śpiąca i niewiele zjadła (jakieś 100), pobudka przed północą-ale wystarczył sam smoczek i zasnęła, potem o 1 - no i tu myślałam że jest głodna i zrobiłam mleko, ale znów zjadła niewiele i zasnęła. Potem obudziła się o 3 - dałam samą wodę-jak piła to niby spała, jak tylko odjęłam butelkę to juz się budziła, rzucała rączkami i szarpała pieluszką-przytulanką. A że jakoś nie miałam siły to się w końcu połozyłam, a ona jeszcze chwilkę pomarudziła i w końcu sama zasnęła bez przytulanki i smoczka. I tak spała do 7.15!!! To już coś :-)
umi2 kobieto małej wiary :-);-):-);-):-):-):-)
trzeba zacząć wierzyć !!:-):-):-):-) w cudowne działanie wszystkiego !!!!
rozmiar. hmmmmmmnigdy nie byłam typem S , bardziej w L. No a teraz to powiedzmy powyżej 40 jest
jejku , jak ja bym chciała wchodzić w swoje stare dżinsyale niestety narazie NIET
![]()
miałam dziś zalatany dzień--->robiłam pranie u znajomej hahah bo mi szlauch pękł w mojej pralce a nie miałam juz co zakładać olivce nie wspominając o swoich skarpetkach
nikt mi nie powie ze takie dzieci nie potrafią być złośliwe
chrapał całą noc i nad ranem nie wytrzymałam i zbiegłam od niego

Frana spała do 6.30. cześć!
kochane przepraszam że was zaniedbałammiałam dziś zalatany dzień--->robiłam pranie u znajomej hahah bo mi szlauch pękł w mojej pralce a nie miałam juz co zakładać olivce nie wspominając o swoich skarpetkach
mała jak 2kroki zrobiła tak żadnych postępów:-(za to głośniej wrzeszczynikt mi nie powie ze takie dzieci nie potrafią być złośliwe
zaraz sprawdze skrzynkę mailową FRAMAMO.moja mała do 6.40spała super potem wisk mama przełożyła na boczek i spała a ja razem z nią w pokoju bo myślałam że męża zabijechrapał całą noc i nad ranem nie wytrzymałam i zbiegłam od niego
a co do żelu Dentimox to jak każdy lek może pomóc albo nie.a nie zaszkodzi spróbować.moja siostra przetestowała go na sobie i mówiła że jest super.poharatała se dziąsło szczoteczką posmarowała to przestało boleć i na drugi dzień mogła myć zeby
Maria09 napewno wyślę, tylko w przyszłym tyg. bo przecież na modelce;-) prezentować niż na ..... wieszaku ;-)
maria 09 DZIĘKUJĘ :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Posłuchałam Twojej rady i zrobiłam w sypialni 19 stopni i wiesz Franczeska cudownie śpi (żeby tylko nie zapeszyc ) wczoraj po kapieli (19 godzina) poszła spać , jeść dostała o 20 (180 ml wciągnęła w siebie) i spała do 1.30 później znów butla 180 ml zjedzona do cna iiiiiiiiFrana spała do 6.30.
kupiłam też nawilżacz powietrza i ciągle go używam.
miłego dnia laseczki!
a ona albonie jadła, albo się darła w niebogłosy i tylko jak ją odłożyłam to przestawała. ehhh ciężka sprawa. ja miałam jeszcze jedną akcję i sprawdzałam czy Franka oddycha. no i mąż się zdenerwował bo nieraz wybudziłam dziecko ze snu i śpi teraz od jej strony.
chrrapie , ale ja go jak tylko zaczyna na bezczela budzę i mówię przestań bo dziecko obudzisz!

bo chrapie tylko jak spi na plecach
ale to bardziej o mnie chodzi niz o Kapra bo młodemu wisi czy głosno czy nie on i tak bedzie spał