Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mialabym mialamaria a jak faktycznie by sobie znalazł to miałabys pretensje![]()
mala wstala ale szybka interwencja vivy podzialala
spi........w krzesełku do karmienia.dobrze ze moge je zrobic tak ze prawie lezy.
teraz bym nie wypila.ciekawo o której mężulek wstanie po nocce.baby po 60 pewnie więcej maja igraszek niż jamaria aniamacek im zadziej tym mniej sie chce i to jest najprawdziwsza prawda wiem po sobie choc mnie to sie nigdy nie chce jak jakas baba po 60-tsce![]()
no nie mam ochoty i tyle.jak widzę że on coś planuje to mnie trzęsie
myslalam ze to ja tylko tak mam.po takim dniu marze o tym zeby sie tylko polozyc i zasnac i wstac...........za tydzien
zeby do malej w nocy nie trzeba bylo wstawac noce by byly super to moze jakiś inaczej by to było.a tak/?
;-)
mąż się bał mówi ,a jak się dziecku coś się stanie? na przyśpieszenie porodu też seksik był.... no ale nie przyspieszył.
to aż on już sił czasem nie ma....

i Frania taka jakiś do niej fajniejsza i gada :-)
no i mam nadzieję,żemoże upojnej;-)
dzisiaj pobudka o 1 ,4 i chciała się bawić więc ją do naszego łóżeczka a ona była tylko 10 min spokojna później chciała się bawić głośno się tego domagając.
też chcę jechać z Franką nad morze, a kiedy planujesz ? może byśmy zameldowały się w tym samym hotelu? byłoby fanie !